Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Ce ne așteaptă în 2016

Sâmbătă, Ianuarie 02, 2016

Mac Rumors ne face o scurtă prezentare despre ce vom vedea în acest an: Apple Watch 2, iPhone 6c, iPhone 7, Skylake MacBooks și altele, câte or fi ele…
Articolul îl găsiți pe http://www.macrumors.com

image

Autor: dacuBurebista

Citește tot

Să fie bine!

Vineri, Decembrie 25, 2015

image

Autor: Administrator

Citește tot

IPv4calipsa maică!

Joi, Octombrie 08, 2015

image
Bănuiesc că ați observat că de vreo 2 zile macuser.ro nu mai a fost accessibil.
Ce s-a întâmplat:
După cum demult se știa (vezi discuția), adresele de IPv4 s-au cam terminat.
Cele din Europa s-au terminat de ceva vreme.
Așa că RIPE (organizația ce gestionează adresele de IP din toată Europa) a decis să retragă diverse clase de IP alocate, pentru a le realoca în alte părți.
Din nefericire, MadNet - căruia încă o dată îi mulțumim pentru că ține macuser.ro în datacenter-ul lor și ne oferă gratuit un o calitate a serviciilor mult mai bună decât am găsit în alte părți pe bani grei - a fost printre cei afectați de această decizie a RIPE.
MadNet ne-a alocat o nouă adresă de IP, și, în teorie, cea veche mai trebuia “să meargă” până la sfârșitul lunii. Dar RIPE, nu se știe de ce, a modificat configurația globală de routare pe internet imediat și ... țeapă. Cum schimbi adresa de IP a unui calculator de la distanță dacă nu te mai poți conecta la el.
S-a rezolvat acum, avem o nouă adresă de IPv4 ... să vedem cum o să trecem toți la IPv6 în viitor. RIPE acum taie de la poale și coase la brâu. Dar la un moment dat o să se termine toate adresele IPv4 și asta este.
Continuăm discuția aici.

Autor: psergiu

Citește tot

2% 2015

Miercuri, Aprilie 15, 2015

image

Mai este ceva mai mult de o lună până când se pot depune/trimite declarațiile pentru 2%.
Încă nu am reușit să schimbăm softul forumului (programatorul pe care l-am angajat a dispărut ca măgarul în ceață), si nu sunt încă bani suficienți pentru un nou server (avem în vedere și o altă opțiune – dacă se materializează, o facem publică). Așa că banii pe care i-am primit până acum stau cuminți în bancă, cu excepția celor cheltuiți pentru banner-ul MacUser.ro (cei care ați fost la Cluj anul trecut, l-ați văzut).

Ghidul MacUser a fost descărcat până acum de peste 15.500 de ori!

Atașez formularele necesare, iar instrucțiunile de mai jos sunt valabile și pentru 2015.

Dacă doriți să sprijiniți comunitatea din care facem parte, o puteți face într-un mod foarte simplu.
Știți că statul oferă posibilitatea să direcționați 2% din impozitul pe venit către o organizație la alegerea vostră. Acești 2% vă sunt oricum luați de către stat, dar voi puteți să decideți cine îi va primi.
Atașăm cele două formulare, 200 și 230, care trebuie completate de către voi și depuse la Administrația Finațelor Publice la care sunteți alocați.
Trebuie să completați doar unul din cele două formulare, în funcție de statutul vostru. Declarația 200 este pentru persoanele care au venituri din alte activități, iar Declarația 230 este pentru salariați. Ambele Declarații au instrucțiuni care vă pot ajuta, dar am inclus câteva repere, pentru ușurință. După completare, ștergeți chenarele portocalii și adnotările, printați formularele în două exemplare și depuneți-le la sediul Administrației Financiare la care sunteți arondați, până pe 25 mai 2015. Al doilea exemplar este dovada depunerii. Alternativ, formularul se poate trimite prin poștă, ca recomandată cu confirmare de primire.

Pe siteul ANAF puteți găsi adresele Administrațiilor Financiare, unde trebuie trimise Declarațiile completate.

Mulțumim!

Autor: altero

Citește tot

WWDC 2015

Marți, Aprilie 14, 2015

image
WWDC 2015 a fost anunțat: 8-12 iunie, în San Francisco.

iOS 9, OS X 11? SDK pentru Watch?

Om vedea.
E vreun român care merge, să ne zică și nouă cum e p-acolo?

Autor: altero

Citește tot
Page 3 of 86 pages  <  1 2 3 4 5 >  Ultima »
    Dependent de știri? Abonează-te...