Bine ai venit utilizatorule. Poți să te loghezi sau să creezi un cont nou.
  • Caută in site

Stiri Recente

Noutăți de la Apple

Joi, Octombrie 16, 2014

image

iPad Air 2, iPad mini 3, iMac cu display Retina de 5k, Mac mini, OS X 10.10 (gratis), actualizări la suita iWork (gratis), iOS 8.1 (gratis).

Autor: altero

Citește tot

It’s Been Way Too Long

Miercuri, Octombrie 08, 2014

image

16 octombrie, ora 8 seara în România. Despre iPad și Mac-uri, probabil și Yosemite.

Autor: altero

Citește tot

8 e aici

Miercuri, Septembrie 17, 2014

image

8

Autor: altero

Citește tot

iPod Classic e oficial piesă de colecție

Luni, Septembrie 15, 2014

image

Uite o veste pe care am trecut-o cu vederea: iPod-ul Classic a dispărut acum vreo săptămână de pe situl Apple. Ce înseamnă asta? Conectorul de 30 pini și mai ales click wheel-ul sunt istorie. La fel, sculele portabile în care să-ți pui (aproape) toată muzica “in your pocket”. E adevărat, iPhone are acum 128 GB, cloud-ul e peste tot, dar mie îmi place și folosesc des iPod-ul meu de 160 GB. În plus, acum e piesă de colecție!

[update] Cică nu s-au mai fabricat caramelele din el, și nu mai merita să facă altul.

Autor: altero

Citește tot

Watch

Joi, Septembrie 11, 2014

image

Apple a prezentat și anunțat câteva noi produse și servicii: iPhone 6 și 6 plus, Pay și îndelung așteptatul ceas, căruia îi spune Watch (a se citi: Apple Watch).

iPhone 6 (+) e mare. Cel 6+ nici nu mă gândesc să-l iau vreodată, iar 6-ele nu-mi pare că aduce mare lucru în plus față de 5s. Da, camera foto/video e îmbunătățită și îmi place că se ocupă serios de partea asta.

Pay îmi pare o mișcare bună din partea Apple; să vedem însă cât de repede devine utilizabilă pentru omul de pe stradă. Nu doar de pe strada Infinite Loop.

Watch îmi place. Încă nu înțeleg tot, că doar mai sunt căteva luni bune pănă îl definitivează, dar mi se pare simpatic și bine făcut. Că e un companion al iPhone (adică, altfel spus, fără iPhone e cam ciung) nu mi se pare ceva nasol: să vedeți voi cum o să crescă dintr-o dată viața bateriei la ifoane! Însă dacă trebuie încarcat în fiecare seară — bof…

Autor: altero

Citește tot
Page 5 of 86 pages « Prima  <  3 4 5 6 7 >  Ultima »
    Dependent de știri? Abonează-te...