Problema mare PLS HELP !Custmize theme
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.02.08

Salut,

Am dat din greseala din Custmize hide la toate icoanele importante si nu stiu cum dumnezeu sa le fac sa imi apara iar sau sa intru in instaler sau setings si sa rezolv problema !

Va rog mult ajutati-ma !

Cu respect,
Dragos.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
class - 07 Februarie 2008 07:52 AM

Salut,

Am dat din greseala din Custmize hide la toate icoanele importante si nu stiu cum dumnezeu sa le fac sa imi apara iar sau sa intru in instaler sau setings si sa rezolv problema !

Va rog mult ajutati-ma !

Cu respect,
Dragos.

Deși nu ești clar deloc, pari nervos, revenirea la starea inițială se face tot de unde dăduși „hide”, ar trebui să debifezi hide sau să apară un „show”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

poate a dat Hide si la icoana Settings smile

Daca da, adauga un Contact cu numele a si la URL adaugi prefs://11, ca sa poti accesa Settings, la fel ca la jailbreak pt. 1.1.1 smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Merci Mulllllllt CosminB ... A mers ... multumesc din suflet ...!
Si da intradevar ascunsesm toate icoanele inclusiv instaler-ul si ... Settings!Din Customize.
Thraex nu sunt nervos doar disperat !

Cu respect,
Dragos.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

....Howdy Back !

Ideea este ca din settings nu pot decat sa ii dau in erase ca la reset all settings nu imi apar inapoi alta modalitate eventual fara sa nu ii dau erase all content and settings sa accesez simpatica iconita Customize sa installer-ul eventual sa dezinstalez

Multumesc anticipat,
Dragos.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cosmin ...dau o bere si o lada ....smile numai scapa-ma de nekaz ... brown812005 YM id’

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

atata timp cat nu ai dat hide inclusiv la icoana CUSTOMIZE, nu e o problema sa deschizi iar customize /icon display order /mkanual reorder, apesi pe ochiul ala din dreapta sus, dupa care apesi pe toate programele instalate la care vrei sa iti apara icoanele…
daca tu ai dat hide la toooate icoanele inclsiv customize atunci…restore smile

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc mult dar de mult l-am dus si la rescris pentru ca nu reuseam.
Ma costat un milion dar asta este.
Ash mai avea o intrebare al meu este facut cu turbo sim exista vreo modalitate sa il fac sa mearga fara turbosim?
Nu de alta dar din cand in cand imi apare dragutul mesaj cu “no sim card instaled”

Cu respect,
Dragos.