am tot cautat un raspuns la problema mea si din pacate inca nu am gasit :(
Utilizez un MacBook Pro 2.2 Ghz Intel Core 2 Duo cu 2 GB SDRAM si Hard de 120 GB cu mac os 10.5 si un Hard extern WD de 320 GB.
Toate buna si frumoase pana cand incerc sa transfer un film (.mkv peste 4 GB) de pe MacBook pe WD cand imi apare eroare: “sorry, the operation could not be completed because an unexpected error ocurred. (Error code 0).
Pot sa transfer fara probleme alte fisiere ... fie ele .mkv, .avi, .mp3, .dts, .etc insa la aceste filme nu vrea si pace.
Bănuiala mea e că HDD-ul e formatat FAT32 (de obicei HDD-urile externe vin formatate FAT32). Formatează-l pentru Mac sau NTFS (Win, dar îți va trebui un soft pentru ca macul să poată scrie pe el) și se rezolvă.
yap ... este formatat FAT32 si se pare ca nu exista nici o solutie pentru a scre fisiere mai mari de 4 GB pe acesta.
acum exista 2 probleme
1. ce fac cu ce am pe hard-ul extern? in cazul in care il formatez NTFS o sa pierd totul de pe el ... adica 100+ GB de date
2. care este softul de Mac care sa fata sa scrie pe un hard formatat NTFS (parca nu as investi bani in el ... so ar trebui sa fie moka ) ..
Oricum ... 10x pentru info ... mai sap ... si daca gasesc ceva va spun
foarte adevarat ... dar atunci nu voi mai putea sa utilizez hard-ul cu PC-ul si inca nu sunt dispus sa investesc in inca un Mac care sa inlocuiasca desktop-ul (il tin pentru sistemul de sunet)
am tot cautat un raspuns la problema mea si din pacate inca nu am gasit :(
Utilizez un MacBook Pro 2.2 Ghz Intel Core 2 Duo cu 2 GB SDRAM si Hard de 120 GB cu mac os 10.5 si un Hard extern WD de 320 GB.
Toate buna si frumoase pana cand incerc sa transfer un film (.mkv peste 4 GB) de pe MacBook pe WD cand imi apare eroare: “sorry, the operation could not be completed because an unexpected error ocurred. (Error code 0).
Pot sa transfer fara probleme alte fisiere ... fie ele .mkv, .avi, .mp3, .dts, .etc insa la aceste filme nu vrea si pace.
Puteti sa ma ajutati cu ceva info??
Multumesc
Ai dat date irelevante, problema e de la formatarea DOS.
Ia și citește și te dumirește:
daca te-ai fi obosit sa citesti totul ai fi vazut ca ne-am dat si noi seama ...
iar informatiile au fost mai mult decat relevante ... ca daca nu spuneam ca peste 4 GB (limita FAT32 - 10x CANARIS) nu ajungeam si la solutii ...
multumesc tuturor celor m-au ajutat ... adevarat ...
Eu mă obosii, șefu, să scriu la wiki cum se face, cu ajutorul lui altero. Dacă tu crezi că e puțin lucru, voi șterge de acolo textul, pt ca mușterii ca tine să descopere singuri cum se face.
Iar dacă ai fi început cu ce trebuie, cu wiki, nici nu ai mai fi pus întrebările, aveau răspuns de la bun început.