Sperante pentru unlock 1.1.2 OTB sau doar scam ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Cititi si voi

http://swotb112.blogspot.com/

Poate fi scam, dar, acum cititi si blogul lui Geohotz (aka George Hoţ, ăl mai ‘oţ la iPhoane smile)

http://iphonejtag.blogspot.com/

Ei, ce ziceti ? Eu deja incep sa ma pregatesc de deblocari serioase smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Nu e prima oara cand apar declaritii de genul, si nu prima oara cand cineva sustine ca a reusit si ca metoda este free, asa ...... Probabil o sa mai tot fie declaratii de genul…

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mirceahr - 07 Februarie 2008 09:26 PM

Nu e prima oara cand apar declaritii de genul, si nu prima oara cand cineva sustine ca a reusit si ca metoda este free, asa ...... Probabil o sa mai tot fie declaratii de genul…

Nu ma refer la declaratii de genul asta, ci la schimbarea de atitudine a lui Geohot, care este o persoana cheie in unlock iPhone. Asta mi-a atras atentia.

Istoric:
7 Feb 2008:
In primul rand a fost creat acest website:
http://swotb112.blogspot.com/
Mai tarziu, George a postat:
http://iphonejtag.blogspot.com/2008/...-software.html
Apoi a urmat si postul lui Zibri:
http://zibree.blogspot.com/2008/02/cat-mouse.html

E posibil ca metoda de unlock software 4.6 sa fie gata si acum George si Zibri sa dezvaluie adevarul inainte ca aceasta sa fie lansata ?

[ Modificat: 07 Februarie 2008 09:59 PM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stiu foarte bine ce a spus geohot, pt. ca eu am urmarit foarte atent evolutia unlock-ului pt. eu sunt “challanged” in ceea ce priveste partea hardware, si de asta habar nu am cum sa fac acel hardware unlock, si sunt interesat de subiect, eu sunt convins ca unlock-ul exista, dar sa fim seriosi tu ce crezi ca hacker-ilor nu le convine sa amane?pai gandeste-te numai cati bani primesc din partea celor care fac *sim… smile
Oricum daca apare cu atat mai bine, in alta ordine de idei, la 1.1.3 otb iphone 16gb se poate face jailbreak-ul ; pe mine ma bucura mult , indiferent daca o sa iasa sau nu unlock, macar imi pot folosi iphone-ul cu *sim cand apar si pt. 1.1.3 otb

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mirceahr - 07 Februarie 2008 11:29 PM

Stiu foarte bine ce a spus geohot, pt. ca eu am urmarit foarte atent evolutia unlock-ului pt. eu sunt “challanged” in ceea ce priveste partea hardware, si de asta habar nu am cum sa fac acel hardware unlock, si sunt interesat de subiect, eu sunt convins ca unlock-ul exista, dar sa fim seriosi tu ce crezi ca hacker-ilor nu le convine sa amane?pai gandeste-te numai cati bani primesc din partea celor care fac *sim… smile
Oricum daca apare cu atat mai bine, in alta ordine de idei, la 1.1.3 otb iphone 16gb se poate face jailbreak-ul ; pe mine ma bucura mult , indiferent daca o sa iasa sau nu unlock, macar imi pot folosi iphone-ul cu *sim cand apar si pt. 1.1.3 otb

Stiri bune pentru 1.1.3, dar se pare ca metoda de jailbreak nu functioneaza pe 1.1.3 OTB, extrag din linkul tau:
“We’ve compiled a complete instruction set for turning any iPhone revision (except for those with software/firmware 1.1.3 out of the box) into a jailbroken iPhone running software/firmware 1.1.3.”

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Huh? acolo zice ca a luat un iphone 1.1.3 otb de 16, si a facut jailbreak-ul , atat nu activare sau deblocare, nu inteleg ce zici acolo, lumineaza-ma si pe mine te rog smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: 

la linkul de la these instructions zice asa. Este putin confuza exprimarea. Ei spun ca respectivii au rulat 1.1.3 OTB care este pregatit pentru aplicatii utilizand acele instructiuni. Dar daca te uiti la acele instructiuni, ele se refera la 1.1.3 upgradat, nu OTB

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Da am citit si eu si ceva nu mi se pare in regula . Odata zice asa -  “We’ve received word that the newly shipping 16GB iPhones can indeed be jailbroken, providing read/write access that allows the installation of unofficial third-party applications. They run iPhone OS 1.1.3 out-of-the-box, which can be readied for apps via these instructions then used only on approved iPhone networks (AT&T;in the US, O2 in the UK, etc.”) cu titlul asta   “16GB iPhones can be jailbroken” si daca te duci la instructiuni cum sa faci asta zice asa - “We’ve compiled a complete instruction set for turning any iPhone revision (except for those with software/firmware 1.1.3 out of the box) into a jailbroken iPhone running software/firmware 1.1.3. The process is lengthy and requires some dexterity. When you’re done, you will have a jailbroken 1.1.3 iPhone that retains the capability to use Apple’s official application signing mechanism (“Nikita”) and does not use any copyrighted code.”

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Sunt tampiti….cine stie

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Astia s-au plictisit si nu mai au ce face si au inceput sa lanseze diverse zvonuri…tot de pe blogul lui
zibri

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Ba eu nu prea ii mai inteleg pe astia , se intimpla ceva ce mie imi scapa , s-ar pute sa fie totusi vorba de bani de se dezbina si combina atit si fiecare scoate cite o varianta care mai de care . Pe “vremea mea” era mult mai usor , era doar o metoda de deblocare care toata lumea o accepta si eventual o imbunatatea si functiona ca lumea si nu asteptai cite juma de an sa apara .

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Se pare ca totusi acest jerry sim (?!?!) exista nici eu nu inteleg prea bine, da logi ca e vorba de bani, cititi aici

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Eu cred ca toti hackerii au lucrat de zor si chiar au inregistrat progrese importante in deblocarea software pt. 1.1.2 OTB pana cand, intr-o buna zi, persoanelor cheie care au dezvoltat codul sursa, li s-a aprins un beculet (sau un ditamai far din Alexandria). Beculetul este un pitic care le-a strigat deodata in ureche:
- Alo !!!! Sunt aproximativ 2 mil. iPhoane 1.1.2 OTB in lume !!!!! M-auzi ????
- Da ???? Pai atunci de ce sa-l dam moca ????
Continuand ideea, pai ce Dev Team si Elite Team si Geohoţ si altii sunt mai fraieri ? Adica ei nu-s in stare sa faca ceva pe bani gen IPSF ???
Acum, puneti-va in locul celui care a creat codul sursa pt. SW Unlock 1.1.2 OTB (BL 4.6.) si l-a facut complet functional, ati fi tentati sa vindeti solutia in loc sa o dati moca ? Un hacker adevarat nu ar face niciodata asa, dar, acesta are si el nevoie de fonduri pt. “cercetare” (a se citi hacking): iPhoane, etc… Cel care i le da ma indoiesc ca i le da moca.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

din pacate, notiunea de hacker, a capatat niste conotatii foarte peiorative. si nu pe nedrept. dar aia care si-au adus contributia la acest lucru, sunt doar niste simpli hoti, infractori!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!