1 din 3
1
problema mare cu internetul pe leopard!!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

am si eu o mare problema cu internetul pe osx leopard.
am internet de la romtelecom,clicknet de 3mbps si de o saptamana anumite pagini nu se incarca deloc iar altele se incarca 80 90%.
sunt si care merg si merg foarte bine dar sunt anumite pagini care merg prost.
am sunat la ei si nu mi-au dat nici o explicatie decat sa incerc pe windows….eu le-am zis ca nu am windows si nu ma intereseaza…ma rog nu m-au lamurit cu nimic decat m-au pus sa schimb dns si atata tot….au zis ca sigur e ceva din setari.
are cineva vreo idee ce ar putea sa fie?
am net prin airport with air tunes,am conectat si cablu direct la mac si am oprit wireless-ul deci asta nu e un motiv merge la fel si cu noexiune directa.
am un ps3 si anumite jocuri au un upgrade daca esti conectat cu ps3 la net il vede cand incerc sa dau download imi da eroare,pana acum altele au mers,ma gandesc ca e tot din cauza netului.
va rog ajutatima,nu stiu ce sa mai fac,incompetentii astia de la romtelecom nu imi dau nici o explicatie…. si sigur e de la ei…

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Greeeeeeu să dai cu search-ul acum că merge. Mai bine insulți lumea și postezi în alt forum decăt trebuie.
http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/7688/#68624

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
bobocbbb - 07 Februarie 2008 08:25 PM

incompetentii astia de la romtelecom nu imi dau nici o explicatie…. si sigur e de la ei…

bobocule, tot timpul e de la ei

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

scuze ca nu am dat search eram foarte nervos.
e de la ei 100% am luat macbook-ul si am fost la fratele meu care are rds wireless,merge totul perfect acolo deci setarile mele sunt bune dar se pare ca sunt cam incompetenti ei,sa nu vrea sa imi trimita echipa acasa sa se uite la modem ca cica nu are motiv si eu ii spun ca nu imi merge mai nimic….asta e romtelecom-ul..

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

ADSL 6 Mbps, legat wireless prin router Linksys, nu am nici o problema de accesare pagini.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

ma bobocule, ia conecteaza macbook-ul DIRECT in echipamentele primite de la rtc. apoi,daca ai un alt mac/pc, conecteaza-le si pe alea, la fel. DIRECT in echipamentele primite de la “ei”

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
bobocbbb - 07 Februarie 2008 11:48 PM

scuze ca nu am dat search eram foarte nervos.
e de la ei 100% am luat macbook-ul si am fost la fratele meu care are rds wireless,merge totul perfect acolo deci setarile mele sunt bune dar se pare ca sunt cam incompetenti ei,sa nu vrea sa imi trimita echipa acasa sa se uite la modem ca cica nu are motiv si eu ii spun ca nu imi merge mai nimic….asta e romtelecom-ul..

Nervii nu rezolvă nimic. Mai întîi, te conectezi direct cu macu, dacă merge, cauți hiba la modem/router. O iei sistematic, nu de la capăt la început, ci de la început la capăt.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci m-am conectat direct,am zis ca poate e wireless-ul de vina,dupa am conectat si ps3 la wireless la fel merge foarte greu.
asta se intampla de o saptamana si atunci mi-a picat conexiunea la net.
poate trebuie reconfigurat modemu-ul pt ca am mai patit odata dar atat de incompetenti sunt cei de la relatii cu clientii….oricum ce sa zic mac-ul meu nu are absolut nimic,m-am conectat prin wireless la cineva cu rds si merge perfect.
cei de la romtelecom mi-au dat 2 dns-uri le-am bagat si nimic….oricum pe mine ma interesa daca e de vina mac-ul sau daca e de la ei dar acum stiu sigur 100% ca e de la ei.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

mai am o intrebare e tot legatata de sistemul osx,am intalat xtorrent si cateodata las o noapte intreaga mac-ul deschis ca sa iau filme sau altceva de pe net.
cand las in stand by mult timp macbook-ul dupa ce il folosesc din nou incepe sa se miste mai greu,e normal sau are al meu vreo problema?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

al tau, va incepe sa aibe probleme rapid… cu hardul wink
ar trebui sa cauti un hard extern sau sa lasi mai usor torentele
oricum, un restart te ajuta in faza asta

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

stiu ca de fiecare data sunt nevoit sa dau restart dar e normal sa faca asa dupa ce sta 8 ore in stand by?am hdd extern smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

pai la restart, cache-urile dispar…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am inca o problema tot cu netul…am bagat de 2 zile internet prin rds,am renuntat la clicknet,in momentul de fata le am pe amandoua pana se termina luna.
am internet prin airport with air tunes.
problema e urmatoarea,prin rds cu cablu direct in mac merge internetul,cand bag mufa udp in airport clipeste continuu,nu se face verde deloc.
cand bag in modemul de la clicknet imi merge….e ca dracu…pana acum cateva zile am avut probleme cu clicknet-ul si cand mi l-au facut si merge totul cum trebuie am bagat deja rds.
acum la rds imi merge bine cu cablu direct dar airport-ul nu se aprinde vedre….nu stiu ce sa mai fac.
trebuie facuta vreo setare?din cate stiu eu setarile se fac abia dupa ce ledul verde e aprins la airport….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator

ai incercat sa resetezi airportul?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

ledul zice ca nu merge internetul n-ai setarile corecte, nu ca nu ai retea
suie-te pe Airport Express chiar daca clipeste portocaliu si scrie in el Account name si Password. RDS e PPoE.
Intre Mac si Airport sa pui DHCP
N-ar fi rau sa resetezi Aiportul la Factory Setting si sa o iei de la zero. Si pt inceput lasa-ti libera reteaua nou creata adica fara parola (10 minute nu te cracuieste nimeni ... a mea e libera tot timpul smile si pune doar pe ruter parola. Dupa ce ai reusit sa o faci sa mearga revii apoi la parole.

[ Modificat: 09 Februarie 2008 10:12 PM de silvestro2in1 ]
 Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

poate, in valcea, redeseul nu are fiberlink (pppoe)....poate are cablelink (modem de cablu). hmmm, cine stie!?

Semnătură 

1 din 3
1