WINDOWS XP pe un macbook cu tiger…mai e posibil asa ceva?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.11.07

SAlut all smile...din motive foarte intemeiate am nevoie de xp pe mac-ul meu… am tiger si bootcamp 1.4 beta care evident mi-a expirat. Am deja win-ul instalat insa vreau sa il reinstalez datorita unor probleme, cel mai probabil cauzate de niste softuri . Stie cineva ce sa fac? daca sterg win-ul probabil nu o sa il mai pot instala din nou pt k mi-e expirat bootcamp-ul. Imi place tiger si nu vreau sa cumpar leopard doar pentru bootcamp, desi am facut rost de bootcamp 2 de la un prieten care are leopard. Chiar nu stiu ce sa fac… pot instala bootcamp-ul 2? La cerinte scrie k trebuie leopard k sa il pot instala si cd-ul1 de instalare de la leopard. Am mai citit pe forum despre refit. Cineva zicea k e bun. Imi dati si mie o mana de ajutor va rog ?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

De ce nu instalezi winblows sub parallels?

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
catalin_o2001 - 08 Februarie 2008 05:54 AM

De ce nu instalezi winblows sub parallels?

eu am nevoie de performante maxime…cam performantele unui pc cu configuratie echivalenta cu a macbook-ului meu…ceea ce in parallels din cate stiu eu nu e posibil. Corectati-ma daca gresesc smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 04.10.07

... sau sub VMware Fusion.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

La instalarea windoorsului te va intreba cum si cate resurse sa foloseasca.Ceva de gen “more productive OSX” sau “more productive windowshit” si-i aloci tu ce vrei minus 4% cat foloseste Tiger.

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Eu nu ințeleg de ce lumea vrea să-și instaleze XP sau Vista pe un mac. Incercați și cu Windows 2000, nu necesită atâtea resurse + este cam cel mai stabil dintre OS-urile lui gates. Nu cred câ softurile cer XP sau Vista. Importantă e performanța, nu cum arată.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
robihas - 08 Februarie 2008 06:08 AM

Eu nu ințeleg de ce lumea vrea să-și instaleze XP sau Vista pe un mac. Incercați și cu Windows 2000, nu necesită atâtea resurse + este cam cel mai stabil dintre OS-urile lui gates. Nu cred câ softurile cer XP sau Vista. Importantă e performanța, nu cum arată.

ma rog ... nu ma intereseaza chestia asta… pe mine ma intereseaza windows pe mac stabil si performant…ma intereseaza cum sa fac sa fie asa cum vreau…dupa aceea o sa ma gandesc la ce win sa aleg si alte chestii…eu sunt multumit de xp smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Ai pus tu personal Win 2k pe un mac intel? Mă tare îndoiesc… Știi că sfaturile nesolicitate nu-s bine venite, mai ales că-l bagi pe om în ceață, așa ceva nu se poate instala pe mactel.
Omu ceruse sfaturi privind o partiție bootcamp făcută cu o versiune mai veche, expirată și nu știe dacă să tenteze să-l reinstaleze. Eu zic că da deși nu am încercat să văd cum se comportă o partiție făcută cu o versiune veche. Dat fiind însă că bootcamp nu face altceva decît să partiționeze un disc și să emuleze BIOS pe EFI, nu văd de ce nu ar merge. sper că mai ai cd-ul cu drivere, altfel trebuie leo dvd măcar pt asta.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Îmi cer scuze dacă nu s-a înțeles, eu mă refeream la instalare windows ca sistem de operare virtual (Fusion, Parallels), ca alternativă la bootcamp.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Cattus Thraex - 09 Februarie 2008 03:49 AM

Ai pus tu personal Win 2k pe un mac intel? Mă tare îndoiesc… Știi că sfaturile nesolicitate nu-s bine venite, mai ales că-l bagi pe om în ceață, așa ceva nu se poate instala pe mactel.
Omu ceruse sfaturi privind o partiție bootcamp făcută cu o versiune mai veche, expirată și nu știe dacă să tenteze să-l reinstaleze. Eu zic că da deși nu am încercat să văd cum se comportă o partiție făcută cu o versiune veche. Dat fiind însă că bootcamp nu face altceva decît să partiționeze un disc și să emuleze BIOS pe EFI, nu văd de ce nu ar merge. sper că mai ai cd-ul cu drivere, altfel trebuie leo dvd măcar pt asta.

pai am descarcat de pe net driverele care se afla si pe leo si am incercat aseara faza aia cu bootcamp-ul beta :am schimbat data , am pus-o cu un an in urma si vad ca bootcamp functioneaza smile... dupa cum am zis am si bootcamp-ul de pe beta dar nu stiu cum sa il instalez. Adica nu am dvd-ul cu leo, ci am doar fisierele ce compun bootcampul…mai precis am o imagine smile. Mai am si cd-ul cu driverele , dar oricum daca merge si beta pot sa fac altul oricand smile.Deci in concluzie ce ziceti? Ar trebui sa risc cu beta sau poate sa imi spuna cineva cum sa instalez bootcamp-ul de pe leo, daca merge si pe tiger?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

nu merge bootcamp de leopard pe tiger
citeste mai jos in pagina asta http://www.macupdate.com/info.php/id/21237/apple-boot-camp

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Schimba anul.. an curent -1 de ex

:D

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale