Cattus Thraex - 09 Februarie 2008 03:49 AM
robihas - 08 Februarie 2008 06:08 AM
Eu nu ințeleg de ce lumea vrea să-și instaleze XP sau Vista pe un mac. Incercați și cu Windows 2000, nu necesită atâtea resurse + este cam cel mai stabil dintre OS-urile lui gates. Nu cred câ softurile cer XP sau Vista. Importantă e performanța, nu cum arată.
Ai pus tu personal Win 2k pe un mac intel? Mă tare îndoiesc… Știi că sfaturile nesolicitate nu-s bine venite, mai ales că-l bagi pe om în ceață, așa ceva nu se poate instala pe mactel.
Omu ceruse sfaturi privind o partiție bootcamp făcută cu o versiune mai veche, expirată și nu știe dacă să tenteze să-l reinstaleze. Eu zic că da deși nu am încercat să văd cum se comportă o partiție făcută cu o versiune veche. Dat fiind însă că bootcamp nu face altceva decît să partiționeze un disc și să emuleze BIOS pe EFI, nu văd de ce nu ar merge. sper că mai ai cd-ul cu drivere, altfel trebuie leo dvd măcar pt asta.
Ai pus tu personal Win 2k pe un mac intel? Mă tare îndoiesc… Știi că sfaturile nesolicitate nu-s bine venite, mai ales că-l bagi pe om în ceață, așa ceva nu se poate instala pe mactel.
Omu ceruse sfaturi privind o partiție bootcamp făcută cu o versiune mai veche, expirată și nu știe dacă să tenteze să-l reinstaleze. Eu zic că da deși nu am încercat să văd cum se comportă o partiție făcută cu o versiune veche. Dat fiind însă că bootcamp nu face altceva decît să partiționeze un disc și să emuleze BIOS pe EFI, nu văd de ce nu ar merge. sper că mai ai cd-ul cu drivere, altfel trebuie leo dvd măcar pt asta.
pai am descarcat de pe net driverele care se afla si pe leo si am incercat aseara faza aia cu bootcamp-ul beta :am schimbat data , am pus-o cu un an in urma si vad ca bootcamp functioneaza
... dupa cum am zis am si bootcamp-ul de pe beta dar nu stiu cum sa il instalez. Adica nu am dvd-ul cu leo, ci am doar fisierele ce compun bootcampul…mai precis am o imagine
. Mai am si cd-ul cu driverele , dar oricum daca merge si beta pot sa fac altul oricand
.Deci in concluzie ce ziceti? Ar trebui sa risc cu beta sau poate sa imi spuna cineva cum sa instalez bootcamp-ul de pe leo, daca merge si pe tiger?