NU INSTALAȚI Avast! antivirus
Intră în conflict cu Mail.app, care începe să se bulească. Bug recunoscut de creatori, cărora le-am scris și au răspuns, e drept prompt. Totală mitocănie să pună aplicația pt download cînd știu ce face. Inadmisibil.
Doar ClamXav am folosit si n-am avut probleme. Iar pe Win… AVG Free.
De la avast citire: “avast! antivirus Mac Edition has the same ICSA Certified scan engine as all avast! antivirus products, offering best-in-class protection against the latest and legacy virus, malware, trojan and spyware risks”.
Da, pentru eventualitatea transferului de fişiere între Mac şi PC, dar deocamdată, nu prea mai folosesc PC. Deja cochetez cu ideea de a-l da şi să iau un PB pentru soţie, în plus, nu ştiu de ce dar nu mai merge reţeaua între MAC şi PC, în sensul că MAC nu vede PC, dar PC vede MAC. Scuze de off topic.
Oricum, la mine Avast nu face probleme fiind în spatele unui router. La un vecin, i-am pus avast si dupa instalare a început să urle la 2-3 secunde că e atacat computerul. A tras o sperietură vecinul. A crezut că deja hackerii l-au găsit şi îi fură filmele şi muzica. L-am sfătuit să-şi cumpere un router şi gata.
Da, pentru eventualitatea transferului de fişiere între Mac şi PC, dar deocamdată, nu prea mai folosesc PC. Deja cochetez cu ideea de a-l da şi să iau un PB pentru soţie, în plus, nu ştiu de ce dar nu mai merge reţeaua între MAC şi PC, în sensul că MAC nu vede PC, dar PC vede MAC. Scuze de off topic.
Oricum, la mine Avast nu face probleme fiind în spatele unui router. La un vecin, i-am pus avast si dupa instalare a început să urle la 2-3 secunde că e atacat computerul. A tras o sperietură vecinul. A crezut că deja hackerii l-au găsit şi îi fură filmele şi muzica. L-am sfătuit să-şi cumpere un router şi gata.
Seba
E un mic șpil cu rețelele mixte, dar merg. Dacă vrei să schimbi fișiere într-o rețea mixtă nu e greu deloc. Dacă zici că nu merge, e cert chestie de setări.
Eu nu înțeleg o chestie… viruși pe mac nu-s. DAR spyware și adware? Aici nu-s lămurit… (mă îndoiesc să nu fie, mai ales adware). Și dacă sunt, ClamXav știe să scape de ei sau nu?