1 din 2
1
Breaking News !!!!!!!!!! Unlock software pentru 1.1.2 OTB !!!!!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

http://iphonejtag.blogspot.com/2008/02/11246unlock-good-enough-for-prize.html

Cititi si va minunati !!!!!!!!!!!!!

O sa incerc de indata !!!!

Mare Hoţ, geo, nu ?

[ Modificat: 09 Februarie 2008 06:38 AM de Administrator ]
 Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Am pus deja un tutorial, in topicul dedicat

Rog un admin sa il treaca pe prima pagina daca se poate

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

A aparut softuletul in Installer.

Adauga sursa http://www.sendowski.de/iphone in Installer la Sources, apoi seteaza Auto-lock la Never. Da un refresh la sources, apoi cauta Gunlock la Recent Packages de exemplu.

Care incercati, sa-mi dati feedback daca merge, eu am facut deja cu metoda manuala, descrisa aici

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
CosminB - 08 Februarie 2008 07:32 PM

Adauga sursa http://www.sendowski.de/iphone in Installer la Sources, apoi seteaza Auto-lock la Never. Da un refresh la sources, apoi cauta Gunlock la Recent Packages de exemplu.

Care incercati, sa-mi dati feedback daca merge, eu am facut deja cu metoda manuala, descrisa aici

Ai făcut-o în sensul că ți-a reușit?
Dacă da, ce-ar fi să refaci tutorialul, mai în amănunt. Sînt sigur că mulți de pe aici o să-ți mulțumească. Începînd cu mine wink

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
john doe - 08 Februarie 2008 08:38 PM
CosminB - 08 Februarie 2008 07:32 PM

Ai făcut-o în sensul că ți-a reușit?
Dacă da, ce-ar fi să refaci tutorialul, mai în amănunt. Sînt sigur că mulți de pe aici o să-ți mulțumească. Începînd cu mine wink

Da, a mers

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Confirm manual merge, cum ajung acs, incerc si versiunea din installer, ca mai am telefoane la mine, si sunt curios cu cele updatate “din greseala” ce se poate face….

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: New Zealand
Macuser din: 29.12.06

La 6 ore de la inceperea topicului pe hackintosh a ajuns la 41 de pagini si 61.100 views.
Omul ala a scris o pagina din istorie.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mirceahr - 08 Februarie 2008 08:59 PM

Confirm manual merge, cum ajung acs, incerc si versiunea din installer, ca mai am telefoane la mine, si sunt curios cu cele updatate “din greseala” ce se poate face….

Metoda merge numai pentru bootloader 4.6. Merge si pentru 1.1.2 OTB updatat “din greseala” prin iTunes la 1.1.3 (adica transformat in 1.1.3. OTB)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
llxx - 08 Februarie 2008 09:04 PM

La 6 ore de la inceperea topicului pe hackintosh a ajuns la 41 de pagini si 61.100 views.
Omul ala a scris o pagina din istorie.

Este impresionant intr-adevar, tipul va ramane in istoria deblocarilor de iPhone.

Ori a devenit cosmarul celor de la Apple, ori este poate chiar angajat la Apple si asta e o politica a Apple smile ar fi tare, nu ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Stiu ca merge, am zis asa ca vreau sa incerc ca nu am putut sa fac inca ca nu am unul la mine, si logic stiu ca este pt. bootloader 4.6 ca nu vad azi pt. prima oara un itelefon smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mirceahr - 08 Februarie 2008 09:12 PM

Stiu ca merge, am zis asa ca vreau sa incerc ca nu am putut sa fac inca ca nu am unul la mine, si logic stiu ca este pt. bootloader 4.6 ca nu vad azi pt. prima oara un itelefon smile

Lolz smile Oricum ideea de baza e ca voi baga la naftalina sculele de desfacut iPhone…. Le tin pentru urmatorul update de firmware smile

In alta ordine de idei, situatia actuala este cam asa:

- unlock permanent (moca) pentru bootloader 4.6 (gen IPSF) facut de Geohot;
- unlock permanent (pe bani) pentru bootloader 3.9 - IPhoneSIMFree aka IPSF;
- unlock permanent (moca) pentru bootloader 3.9 - IPSF Clone - facut de Geohot;
- unlock temporar (nu rezista la updateuri) pentru bootloader 3.9- AnySIM.

Deci, cred ca urmatoarea mutare a Apple va fi un upgrade de bootloader. Cred ca numai asa vor putea bloca SW Unlock 1.1.2 OTB BL 4.6. al lui Geohot. Drept exemplu, in trecut n-au reusit sa blocheze metoda IPSF si a fost nevoie de upgrade la bootloader 4.6 (dupa cum bine se stie, IPSF merge numai pe 3.9).
Daca upgradeul de bootloader vor reusi sa il faca prin software (adica printr-un nou firmware in iTunes), atunci e putin cam nasol. Dar istoria ne spune ca upgrade respectiv downgrade de bootloader nu s-a putut face pana acum prin metode exclusiv software. Daca ramane valabil acest lucru in continuare, atunci numai viitoarele modele OTB se vor impune cu noul bootloader. Asta inseamna un singur lucru: sariti acum si cumparati iPhoane ! smile

[ Modificat: 08 Februarie 2008 09:23 PM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

am un 1.1.1 complet deblocat. nu am avut curaj sa fac update prin metodele aparute pana azi din cauza bugurilor pe care am citit ca le au. ce ma sfatuiti sa fac un update prin itunes la 1.1.3 si apoi sa deblochez iar? sau e alta metoda mai buna de a avea 1.1.3?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
victorcampeanu - 08 Februarie 2008 09:33 PM

am un 1.1.1 complet deblocat. nu am avut curaj sa fac update prin metodele aparute pana azi din cauza bugurilor pe care am citit ca le au. ce ma sfatuiti sa fac un update prin itunes la 1.1.3 si apoi sa deblochez iar? sau e alta metoda mai buna de a avea 1.1.3?

In opinia mea, metoda cea mai buna de a avea 1.1.3 este de a astepta un jaibreak adevarat pt. 1.1.3 - stabil - nu porcariile alea de soft-update. Eu unul iti recomand sa mergi pe 1.1.2. wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ce este interesant este ca nici unul dintre site-urile de specialitate, iphoneatlas, iclarified, etc, nu au postat nimic, singurii care au info si guide-uri facute sunt de pe modmyifone si hackintosh

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
mirceahr - 08 Februarie 2008 10:02 PM

Ce este interesant este ca nici unul dintre site-urile de specialitate, iphoneatlas, iclarified, etc, nu au postat nimic, singurii care au info si guide-uri facute sunt de pe modmyifone si hackintosh

pai cam dorm pe ei din cate am vazut.. :D

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CosminB - 08 Februarie 2008 09:42 PM
victorcampeanu - 08 Februarie 2008 09:33 PM

In opinia mea, metoda cea mai buna de a avea 1.1.3 este de a astepta un jaibreak adevarat pt. 1.1.3 - stabil - nu porcariile alea de soft-update. Eu unul iti recomand sa mergi pe 1.1.2. wink

Am sa te contrazic cosmin, 1.1.3 merge bine si prin soft update-ul celor de la dev (ultimul aparut, 1.1.3.-3) dar numai cu modem firmware-ul lui, cine are bl 3.9 foloseste anysim 1.3, cine are 4.6 metoda lui geohot; Singura problema este cu sms-urile care nu le arata in oridine dar asta e bug de la apple, nu tine de soft-update sau nu.

Mda….sa zicem ca dorm… nu ca au ramas cei de la dev-team,elite-team,mega-team etc cu “buza umflata” .... smile
Si tacerea e un raspuns, singurul care a zis ceva este zibri pe blogul lui

[ Modificat: 08 Februarie 2008 11:39 PM de mirceahr ]
 Semnătură 

1 din 2
1