2 din 4
2
cum sa-ti cureti macbook-ul
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si a mea baga in ea ca sparta, pomelo si rodie. de acum, aceste produse, in casa noastra, se vor manca la bucatarie! Am zis!
dar ibucele cu ce se sterg cel mai bine?

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
r4zv4n - 14 Februarie 2008 03:40 PM

La al meu aparusera semne de.. mizerie acolo unde tin incheieturile mainilor, cat si putin pe marginea ecranului. Cand ma plictiseam la un curs, am scos niste servetele umede pentru curatat ochelarii si.. viola` - s-a rezolvat (initial vroiam sa sterg o stropitura de pe ecran, dar dupa ce am terminat, servetelul inca se preta la curatenie, asa ca mi-am zis.. hai sa incerc).

Asa ca merge si cu servetele umede pentru ochelari (si nici nu lasa mirosuri ca cele pentru maini).

Nu folosiți NICIODATĂ șervețele pt mîini, au parfum chimic și-s un pic grase. Da, cele de ochelari, mai sunt și altele speciale chiar pt display-uri.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

la toate magazinele de calculatoare exista solutii de curatat = monitoare, tastaturi, suprafete de plastic, aer comprimat…etc

daca nu vreti asta, atunci = acetona, smirghel, perie de sirma, spaclu… etc
smile

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

scurtcircuitul curata cel mai bine MB-ul! merge perfect. il curata de tot! la alte modele nu am incercat.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Lasă că ți-ai mai luat un iBook și ai pe ce să încerci acum wink

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

am si o intrebare. eu am ibook de 12”. sub taste este putin murdar. cum as putea sa o curat.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 12.01.08
Derek - 14 Februarie 2008 06:12 PM

am si o intrebare. eu am ibook de 12”. sub taste este putin murdar. cum as putea sa o curat.

http://mij.oltrelinux.com/ibook/cleaning_keyboard/

Semnătură 

am mere.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05

mulktumesc.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Eu am rezolvat-o altfel: am luat un laptop consoartei!
Sa il spele cu furtunu’ de pomieri sau ce vrea ea.
La display folosesc o carpa de ochelari si abur (fara alcool)..., apasand f.f. finut.
Rar la munca mai dau un jet de aer pe la taste, iar pentru curatarea carcasei o carpa umeda si ptr. zone delicate un “bat de curatat urechi” dupa care streg cu un servetel uscat.
Apropo, toate aste se fac cu “jucaria” oprita!!!

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
Rank
Newbie
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.03.07

Incercati la producatorii de ferestre din PVC. Exista o solutie pentru curatat profilele din PVC. Nu o sa va vina sa credeti cata mizerie iese din el. ATENTIE: nu dati pe ecran. Este usor abraziv. Ca pasta de dinti insa nu va mirosi a menta.

Numai bine.

Semnătură 

iMac 20” Core2Duo

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Special pentru macbook negru , zis si “macelarul”, propietar sotia , servetelele mr.proper magic protect fac minuni , din pacate inca nu se gasesc la noi sau nu am gasit eu asa ca le-am importat special din austria . Pun si o poza cu pachetul

[ Modificat: 01 Martie 2008 01:39 AM de sorin ]

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

Mabook Pro merge cu pasta de dinţi?

Vorba cuiva de mai înainte, dacă nu miroase a mentă când îl vând, m-am scos.

Serios acum, vreau să vând Macbook Pro-ul la 15 inch cuiva din România care are nevoie (la 5000 RON), iar apoi să-mi iau noua generaţie din State. Eu mi l-am îngrijit binişor, deci n-am pete ca în tutorialul respectiv. Da’ aşa, de “împrospătat”... merge deci pasta de dinţi şi la Pro-uri?

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Nu cred. De ce nu iei solutie si servetele de la un magazin de profil?

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 05.08.07

De scârţar, bănui. smile

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Tricou vechi bumbac 100% + putina apa cat sa se umezeasca usor = curatenie totala MBP
Tricou vechi + mr.Proper + apa in faza 2 pentru sters urmele = curatenie luna sport extrem MBP

Pentru ecran: numai apa, fara solutii improvizate sau profesionale.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

2 din 4
2