si a mea baga in ea ca sparta, pomelo si rodie. de acum, aceste produse, in casa noastra, se vor manca la bucatarie! Am zis!
dar ibucele cu ce se sterg cel mai bine?
La al meu aparusera semne de.. mizerie acolo unde tin incheieturile mainilor, cat si putin pe marginea ecranului. Cand ma plictiseam la un curs, am scos niste servetele umede pentru curatat ochelarii si.. viola` - s-a rezolvat (initial vroiam sa sterg o stropitura de pe ecran, dar dupa ce am terminat, servetelul inca se preta la curatenie, asa ca mi-am zis.. hai sa incerc).
Asa ca merge si cu servetele umede pentru ochelari (si nici nu lasa mirosuri ca cele pentru maini).
Nu folosiți NICIODATĂ șervețele pt mîini, au parfum chimic și-s un pic grase. Da, cele de ochelari, mai sunt și altele speciale chiar pt display-uri.
Eu am rezolvat-o altfel: am luat un laptop consoartei!
Sa il spele cu furtunu’ de pomieri sau ce vrea ea.
La display folosesc o carpa de ochelari si abur (fara alcool)..., apasand f.f. finut.
Rar la munca mai dau un jet de aer pe la taste, iar pentru curatarea carcasei o carpa umeda si ptr. zone delicate un “bat de curatat urechi” dupa care streg cu un servetel uscat.
Apropo, toate aste se fac cu “jucaria” oprita!!!
Incercati la producatorii de ferestre din PVC. Exista o solutie pentru curatat profilele din PVC. Nu o sa va vina sa credeti cata mizerie iese din el. ATENTIE: nu dati pe ecran. Este usor abraziv. Ca pasta de dinti insa nu va mirosi a menta.
Special pentru macbook negru , zis si “macelarul”, propietar sotia , servetelele mr.proper magic protect fac minuni , din pacate inca nu se gasesc la noi sau nu am gasit eu asa ca le-am importat special din austria . Pun si o poza cu pachetul
Vorba cuiva de mai înainte, dacă nu miroase a mentă când îl vând, m-am scos.
Serios acum, vreau să vând Macbook Pro-ul la 15 inch cuiva din România care are nevoie (la 5000 RON), iar apoi să-mi iau noua generaţie din State. Eu mi l-am îngrijit binişor, deci n-am pete ca în tutorialul respectiv. Da’ aşa, de “împrospătat”... merge deci pasta de dinţi şi la Pro-uri?
Tricou vechi bumbac 100% + putina apa cat sa se umezeasca usor = curatenie totala MBP
Tricou vechi + mr.Proper + apa in faza 2 pentru sters urmele = curatenie luna sport extrem MBP
Pentru ecran: numai apa, fara solutii improvizate sau profesionale.