Deci,anul ăsta am găsit cu un coleg niște germani parcă la CERF,și se lăudau că au materiale bune de curățat pentru laptopuri..
Am testat frumos un spray de curățat profesional pe Macbook-ul cel alb,având cunoscutele pete de la transpirația mâinilor în stânga si-n dreapta.
După ce a frecat puștiu vreo’ 10-15 min la el,sincer a ieșit ceva,dar după multe aplicări si frecări.
Eu îl curăț cu detergent de vase-Pur lichid,și ca sa fie în ton cu laptopul,binențeles că este de mere:))
Freci și ai rezultate…recomand,și pe deasupra miroase și frumos,a Apple:D
Am si eu o dilema
pt ca stau intro tara unde praful e mai mult decat “la el acasa” la celalalt laptop obisnuiam sa-l desfac si sall curat (fantele de aerisire), cooleru procesorului si oricare alte orificii care se acopereau cu praf. dar la acest MBP nu vad nimic care ar trebui curatat gen cum era la celalalt. Trebuie sa-l desfac, are ceva pe di-nauntru care trebuie curatat de praf?
Am si eu o dilema
pt ca stau intro tara unde praful e mai mult decat “la el acasa” la celalalt laptop obisnuiam sa-l desfac si sall curat (fantele de aerisire), cooleru procesorului si oricare alte orificii care se acopereau cu praf. dar la acest MBP nu vad nimic care ar trebui curatat gen cum era la celalalt. Trebuie sa-l desfac, are ceva pe di-nauntru care trebuie curatat de praf?
Si tastatura se poate da afara pt a o curata?
este suficient să cumperi un spray cu aer comprimat, sau sa incerci să aspiri CU ATENTIE, cu aspiratorul
în rest, tine capacul închis când nu folosești computerul
Am si eu o dilema
Si tastatura se poate da afara pt a o curata?
este suficient să cumperi un spray cu aer comprimat, sau sa incerci să aspiri CU ATENTIE, cu aspiratorul
în rest, tine capacul închis când nu folosești computerul
Deci,anul ăsta am găsit cu un coleg niște germani parcă la CERF,și se lăudau că au materiale bune de curățat pentru laptopuri..
Am testat frumos un spray de curățat profesional pe Macbook-ul cel alb,având cunoscutele pete de la transpirația mâinilor în stânga si-n dreapta.
După ce a frecat puștiu vreo’ 10-15 min la el,sincer a ieșit ceva,dar după multe aplicări si frecări.
Eu îl curăț cu detergent de vase-Pur lichid,și ca sa fie în ton cu laptopul,binențeles că este de mere:))
Freci și ai rezultate…recomand,și pe deasupra miroase și frumos,a Apple:D
Ce misto….
Eu folosesc in general tot servetele umede,darrrr in cazuri extreme cum ar fi pete si zgarieturi f fine folosesc ff putin polish pt masina (Sonax)....si e ca nou ))
Atentie!!! Polishul se foloseste ca la masini…se aplica ,se lasa putin si se sterge cu o carpa curata.Si nu se se foloseste pt ecran!!!
Cea ma simpla metota e cu apa + sapun si o carpa moale - se poate folosi si la display. am sters zeci de laptopuri asa. Atentie - nu scoate zgarieturile
Initial ma gandeam la un MB white, dar dupa cateva zile de surfing am vazut ca Mac-urile albe au o gramada de probleme (se ingalbenesc, se innegresc, se cojesc, etc) deci am hotarat sa-mi iau un BlackBook. Sincer sa fiu nu imi pare rau ca am facut alegerea asta. Eu in principiu sunt putin maniac cu curatenia (scuzati cacofonia) si sper sa nu am probleme cu el. Il sterg de praf in fiecare zi, il mai lustruiesc putin cu pielea de caprioara cu care a venit Mac-ul, ma spal pe maini inainte sa ma apuc de lucru, + mi-am luat si un Mickey Mouse Wireless sa nu stresez trackpadu’. Chiar am observat ca dupa o perioada de folosire intensa se observa o urma foarte urata pe trackpad. Tocmai de aceea am hotarat sa-mi iau si un mouse. Anyway. Eu zic ca in principiu orice Mac ar trebui sa fie ca nou cat timp nu mananci chips-uri in timp ce lucrezi sau chestii de genu. Putina grija si nu ar trebui sa fie probleme. Cred ca urmatorul lucru pe care o sa il fac e sa-mi iau o tastatura si un display, si sa folosesc MacBook-ul in “desktop mode”.
Pai mi-am luat MB pentru ca am nevoie de portabil. Daca nu era sa ma duc cu el prin cluburi si sa il folosesc exclusiv acasa imi luam un iMac. Pe langa muzica il folosesc si la grafica, si un display chiar ar fi indicat pentru ca pe 13.3 nu prea rezolv mare lucru. Anyway…. primul pas l-am facut deja… Pe viitor mai vad eu ce si cum.