Probleme Speaker Iphone
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Mi s-a stricat speaker-ul de la iphone. Adica se aude in casti cand vb la telefon, se aude in boxele de jos dar nu se aude cand il pun la ureche. L-am dus la mester, s-a chinuti sa-l desfaca si mi-a spus ca e ceva la bobina, e intrerupta, trebuie alt speaker. Are cineva contra cost dintr-un iphone stricat sau stie sa ma indrume catre un site de unde s-ar putea comanda piese in Romania?

[ Modificat: 10 Februarie 2008 12:52 AM de mr.fred ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

poate sa-l scoti de acolo, iei dimensiunile si caracteristicile(eventual faci si niste foto) si sa cauti pe la electronisti sau reparatii telefoane. daca are aceeasi impedanta si dimensiuni, ar trebui sa mearga la fel.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Daca cumva gasesti un iPhone pentru piese de schimb, anunta-ma. Am si eu nevoie de speaker-ul de jos (ala care e pe post de boxa).

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

Meseriasul care l-a desfacut a concluzionat ca nu seamana cu nimic din ce ar putea fi gasit intr-o alta marca de telefon. Ma gandeam ca poate e cineva de pe aici cu vreun ecran spart, vreun iphone decedat ireversibil sau macar stie un site de unde s-ar putea comanda.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.07

http://www.ifixit.com/Products/iPhone/105