Stiu cum arata o copie adevarata, da este original. Doar l-am scos din tipla. poate nu am inslalat eu cum trebuie de la inceput windowsul. intitial avusesem 2 partii osx.
anyway, am rezolvat-o.
Intrebarile mele:
Voi putea folosi si LEO si XP ? amundoua ?
Voi putea folosi un Corel pe XP ?
Da, poţi folosi două sau chiar trei (Linux)
Dar, dacă eşti “corelist”, fugi de mac. Nu mai există Corel pentru Apple de 7 ani! Şi da, Corel de xp merge pe xp.
Ce îţi trebuie ţie e un PC cu componente de prima mînă, perfect compatibile, şi un Windows solid. În total, preţul te duce tot spre un mac…
Mai ! Deci ! Vreau sa achizitionez un Mac ...dar pur si simplu nu ma pot desparti de Corel sau sa ma duc inapoi la 11 ! Lucrez in publicitate si anume outdoor (mai fac acasa ziare ) , dar chiar nu ma pot desparti de Corel !
Am o intrebare pentru voi.
Nu reusesc sa ma descurc,am un prieten care m-a rugat sa-i pun wingoz pe un macbook.
Problema e ca nu mai functioneaza iluminarea tastaturii…ce nu fac bine…nu ma prea pricep la windows pe mac…nici nu vreau…
dar vreau sa-l ajut.
Am o intrebare pentru voi.
Nu reusesc sa ma descurc,am un prieten care m-a rugat sa-i pun wingoz pe un macbook.
Problema e ca nu mai functioneaza iluminarea tastaturii…ce nu fac bine…nu ma prea pricep la windows pe mac…nici nu vreau…
dar vreau sa-l ajut.
După ce ai pus uindăuzu, ai mai vîrît încă o dată DVD-ul cu Leopard în timp ce rulează uindăuz? De ce? Ca să-și instaleze driverele specifice, altfel unele funcții nu vor fi active (bluetooth, tastatura luminată, poate și wireless, rezoluția etc. etc.).
după ce faci asta, vei avea activă și funcția de două degete pe rol de buton dreapta și alte și alte chestii specifice.