Sfat upgrade de la 1.1.1 ca rog
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

Am versiunea 1.1.1 complet functionala de vreo 2-3 saptamani si sint foarte multumit. doar cateva restart-uri din cauza aplicatiei vNotes si probabil Customize. Am instalat si dezinstalat cateva zeci de alte programele si observ in ultimul timp ca interfata se misca putin mai incet dar nu cat sa deranjeze. poate doar mi se pare. singura problema este ca nu tine minte ringtonurile dupa fiecare sincronizare

ma sfatuti sa trec la 1.1.2 ? sau direct la 1.1.3? sau sa astept pana o fi posibil si un update de baseband(care oricum nu stiu ce face)?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Nu poti trece direct la 1.1.3. Trebuie sa treci mai intai la 1.1.2.
Dar, iti recomand sa treci la 1.1.2, folosind tutorialele de pe forumuri. Nu recomand inca 1.1.3.

Apropos, ai 1.1.1. OTB ? Cum ai deblocat basebandul ? Cu AnySIM sau iPhoneSIMFree ?

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

multumesc pentru sfat. nu stiu cum a fost deblocat pentru ca asa l-am cumparat.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
victorcampeanu - 10 Februarie 2008 04:38 AM

multumesc pentru sfat. nu stiu cum a fost deblocat pentru ca asa l-am cumparat.

spune-mi primele 5 cifre din serial number-ul de pe spate

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 

7574231

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Se pare ca ai bootloader 3.9 nu ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti,Vanghelistan
Macuser din: 06.10.06

Aproape aceeasi problema am si eu.Vreau sa trec de la 1.1.1 la 1.1.2 dar vreau sa pastrez si installerul.Am trecut azi de cateva ori si am revenit pt ca de fiecare data raman fara installer.Ciudat,dar iphpne meu care are bootloader 4.6 merge ca telefon,dar din cauza tiff exploitului nu pot sa formez(toate nr de tel de la noi incep cu 0 si de fiecare data cand incerc sa formez,dupa ce tastez 0,aplicatia de telefon se inchide;nu merge sa sun decat daca bag nr in agenda)Stiu sigur ca in tweaks pt 1.1.2 este rezolvarea problemei,dar nu reusesc sa ajung inapoi la 1.1.2 si sa am si installerul.Pun pariu ca e ceva banal,numai ca nu ma prind eu.Voi cum ati upgradat la 1.1.2 si ati ramas si cu installerul?

Semnătură 

MBP Late 2016 2.9 Quadcore I7,AMD Radeon Pro,512 SSD
IPhone 7 128 Gb, IOS 10.1
Iphone 6 64 Gb, IOS 9.1.2
Iphone 5S
Iphone 4S
Ipad….
Aprilia Mojito

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Update la 1.1.2 de la 1.1.1

1. downloadeaza firmware 1.1.2 de aici

2. Instaleaza Oktoprep in Installer

3. in iTunes, faci Shift + Update (nu Restore !!!) si alegi firmware downloadat la pct. 1

4. inchizi iTunes

5. downloadezi Jailbreak 1.1.2 si rulezi windows.bat

Acum raman doua variante:

a. daca telefonul are bootloader 3.9 va trebui sa instalezi anySIM 1.2.1u si sa il lansezi in executie in modul Airplane activat, apoi instalezi iWorld din Tweaks 1.1.2 si alegi Romania

b. daca telefonul are bootloader 4.6 si a fost deblocat cu Geohot unlock pt. BL 4.6, este necesar doar sa instalezi iWorld. Daca nu a fost inca deblocat cu Geohot unlock, urmeaza pasii din metoda asta

[ Modificat: 10 Februarie 2008 05:56 PM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

La mine serialul este 87801X1GWH8. Asta sa insemne saptamana 01 din 2008? Deci bootloader 4.6. Corect?
Acum intrebarea este cum imi dau seama ce metoda de de-simlock-are s-a folosit. (si eu tot asa l-am cumparat, fara sa pun intrebari prea multe).

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
ultratrail - 11 Februarie 2008 02:44 AM

La mine serialul este 87801X1GWH8. Asta sa insemne saptamana 01 din 2008? Deci bootloader 4.6. Corect?
Acum intrebarea este cum imi dau seama ce metoda de de-simlock-are s-a folosit. (si eu tot asa l-am cumparat, fara sa pun intrebari prea multe).

Deci este deblocat ? Ce firmware are acum ?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member

1.1.1 cu baseband 04.01.13_G. Ma intereseaza si pe mine sa-l duc la 1.1.2 si sa fac upgrade si la baseband.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Poate ar fi util sa precizez ca al meu are urme clare de deschidere pe capacul metalic.

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: 
ultratrail - 11 Februarie 2008 02:49 AM

1.1.1 cu baseband 04.01.13_G. Ma intereseaza si pe mine sa-l duc la 1.1.2 si sa fac upgrade si la baseband.

Incearca asa:
- foloseste Pas 4 din tutorialul descris aici
- din Installer - Tweaks 1.1.2, alege iWorld, apoi lanseaza-l in executie si alege Romania. Rebooteaza iPhone.

Daca are urme clare de deschidere, atunci cred ca s-a folosit o metoda hardware de deblocare. Este foarte posibil deci ca bootloaderul tau sa fie acum 3.9. Instaleaza BBInfo - Baseband info si iti va arata ce bootloader ai.

Daca ai bootloader 3.9, atunci va trebui sa folosesti, dupa upgrade la 1.1.2, anySIM 1.2.1u in modul Airplane activat.
Daca totusi ai BL 4.6, atunci dupa upgrade la 1.1.2, trebuie sa folosesti metoda lui Geohot de unlock pt. bootloader 4.6

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member

Am gasit BBinfo si am intr-adevar BL ver 3.9. Pasii i-am inteles. Ce nu am reusit inca sa inteleg este daca voi avea si un nou baseband dupa upgrade la 1.1.2.  Multumesc pentru sfaturi si rabdare!

Semnătură 

iPhone 2G
mac mini 2009
PowerMac G4
iPhone 4
iPad2

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: 
ultratrail - 11 Februarie 2008 05:07 AM

Am gasit BBinfo si am intr-adevar BL ver 3.9. Pasii i-am inteles. Ce nu am reusit inca sa inteleg este daca voi avea si un nou baseband dupa upgrade la 1.1.2.  Multumesc pentru sfaturi si rabdare!

Cu upgrade prin iTunes, cu Shift+Update (Windows), vei avea basebandul 04.02.13_G. Dar asta poti verifica foarte simplu, pe firmware 1.1.2 updatat i jailbreakuit, din Settings -> General -> About -> Modem Firmware

Semnătură