la pasul 2 intre b si c trebuie spus cum pui ifonele in modul restore. Daca nu faci asta in itunes o sa-ti apara sa activezi, nu exista buton de restore.
nu am mai apucat sa fac pasul asta si am dat drumul la anySIm. dupa primul restart a ramas blocat la apple logo si rotita care se invarte cateva minute apoi se reseteaza si tot asa…
pune iphone in restore mode, tinand apasat simultan butoanele power si home pana cand ecranul iphome devine negru, apoi elibereaza butonul power si continua sa tii apasat butonul home timp de 30 secunde. Dupa care intra in iTunes, shift + restore la 1.1.1 si pana la unlock instaleaza si ruleaza bbinfo sa vezi exact ce bl ai
la pasul 2 intre b si c trebuie spus cum pui ifonele in modul restore. Daca nu faci asta in itunes o sa-ti apara sa activezi, nu exista buton de restore.
Eu zic ca ar iesi un wiki frumos din asta. Eventual si cu niste screenshoate, poate din alea ca din Independence.
Iti dam aici feedback toti, mai editam direct si in wiki, ce zici? Te bagi sa-l copiezi frumos acolo? Te bag in grupul wiki editors? (Promiti ca nu faci un topic nou pentru fiecare zvon de unlock? just joking) Hai ca fac o categorie iPhone acum.
nu am mai apucat sa fac pasul asta si am dat drumul la anySIm. dupa primul restart a ramas blocat la apple logo si rotita care se invarte cateva minute apoi se reseteaza si tot asa…
Inainte sa rulezi anysim ai pus iphonele in airplane mode?
La pasul 2.1 pct d ar trebui specificat(în special pentru un începător) că după ce se tastează *#301# trebuie șters rapid tot cu backspace după care se tastează 0, answer, hold șamd…
E destul de important. Cel puțin mie nu mi-a ieșit din prima.
Inainte sa rulezi anysim ai pus iphonele in airplane mode?
Eu zic ca ar iesi un wiki frumos din asta. Eventual si cu niste screenshoate, poate din alea ca din Independence.
Iti dam aici feedback toti, mai editam direct si in wiki, ce zici? Te bagi sa-l copiezi frumos acolo? Te bag in grupul wiki editors? (Promiti ca nu faci un topic nou pentru fiecare zvon de unlock? just joking) Hai ca fac o categorie iPhone acum.
este bootloader 3.9_M3S2. iphone 1.1.1. Firmware 04.02.13_G
si anySIm nu a mers
Daca este 04.02.13_G, trebuie sa folosesti anySIM 1.2.1u in modul Airplane activat.
Daca telefonul tau a fost deblocat cu anySIM o versiune mai veche (anterioara aparitiei fimware 1.1.1) atunci cel mai probabil are nevoie de un revirginize.
sa traiasca domnu Cosmin care nu are somn nici la 1 noaptea nici la 8 dimineata. incerc cand ajung acasa cu anySIM 1.2.1u. daca nu merge nici asa e grav ca nu ma pricep la virginizare
sa traiasca domnu Cosmin care nu are somn nici la 1 noaptea nici la 8 dimineata. incerc cand ajung acasa cu anySIM 1.2.1u. daca nu merge nici asa e grav ca nu ma pricep la virginizare
Ma gandeam eu, doar noi, barbatii, ne avantam mai mult spre “dez-virginizare”
In privinta operatiei iPhone de revirginize, am sa includ si metoda aceasta in tutorial cat de curand.
Citeste pe wiki, exista acum, gratie colaborarii care incepe sa devina fructuoasa, categoria iPhone unde este acest tutorial pe care fac tot posibilul, in masura si a feedbackului de la voi, sa il tin actualizat. Merci.
La pasul 2.1 pct d ar trebui specificat(în special pentru un începător) că după ce se tastează *#301# trebuie șters rapid tot cu backspace după care se tastează 0, answer, hold șamd…
E destul de important. Cel puțin mie nu mi-a ieșit din prima.