2 din 2
2
Uninstaller
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Neh, de data asta e corect:

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 07.03.07
Cattus Thraex - 11 Februarie 2008 10:41 PM

Azi am descoperit un nou uninstaller pt MAC OS X, compatibil Tiger-Leo ppc-intel: AppTrap. Deși nu am apucat s-o testez la greu, într-adevăr, cînd arunci la coș o aplicație, te întreabă dacă să arunce și fișierele asociate din Library/Preferences sau unde or mai fi. Mi se pare OK.
http://konstochvanligasaker.se/apptrap/

Te rog spune’mi si mie cum functioneaza apptrap asta ca nu m’am prins de loc ! zau asa… mad

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
lica - 06 August 2008 12:47 PM
Cattus Thraex - 11 Februarie 2008 10:41 PM

Azi am descoperit un nou uninstaller pt MAC OS X, compatibil Tiger-Leo ppc-intel: AppTrap. Deși nu am apucat s-o testez la greu, într-adevăr, cînd arunci la coș o aplicație, te întreabă dacă să arunce și fișierele asociate din Library/Preferences sau unde or mai fi. Mi se pare OK.
http://konstochvanligasaker.se/apptrap/

Te rog spune’mi si mie cum functioneaza apptrap asta ca nu m’am prins de loc ! zau asa… mad

1. Descarci aplicația.
2. O instalezi.
3. Ai folosit o aplicație și vrei s-o ștergi. AppTrap te întreabă „vrei să ștergi și fișierele asociate aplicației”? Da/nu.

Dacă, de-o pildă, vreau să șterg 1Password, obțin mesajul din anexă. E clar acuma?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Adica: instalezi SI ACTIVEZI Apptrap (din System Preferences).
Apoi, arunci la cos aplicatia nedorita.
Trebuie spus ca nu merge cu toate aplicatiile. Cu Adobe, de exemplu, nu merge! Da’ nu merge deloc!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dar adobe stie si are propriul uninstaller smile

2 din 2
2