Solutie wireless pentru Iphone ?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

imi puteti recomanda o solutie ieftina si buna pentru a imprastia netul prin apartament pentru iphone?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

cel mai ieftin router vireles.
la birou pt un intranet fara pretentii avem un NetGear-Travel la care ne conectam cu iPhoanele si cu laptopurile proprii. Rpet fara mari pretentii.
Suporta clonare de mac-adress, nu are porturi lan. Adica daca-l infigi direct in teava de net de la provider cu desck-ul te mai poti conecta doar vireles.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Daca ai un mac care sta deschis mai tot timpul, poti sa imprastii netul cu ajutorul lui. Vezi in System Preferences la Sharing/Internet.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Ce ne facem insa cu providerii care nu “suporta” routere - fie ele hardware sau software (eg ICS) ?
Eu am un amic care şi-a luat un d-link wireless - este super routerul, numai că NU funcţionează internetul pentru mai mult de un terminal conectat la el. Metoda de clonare mac-address nu dă rezultate. Pe câteva forumuri a gasit ceva legat de TTL - asta pare să fie cauza. Însă nu merge şi pace. Şmeker adminul de la netul lui de cartier smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

din pacate nu e mac. e un pc cu leopard instalat. perfect functional. de la mine s-au mai molipsit vreo 5 prieteni care au trecut si ei pe leopard

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Atunci cel mai ieftin router de pe piata care are si porturi LAN
Daca vrei ceva mai hardcore-ti recomand un Asus WL-500G Premium, are 4 porturi LAN, 2 USB 2.0 in care poti infige la discretie imprimanta, webcam, hdd, are client de torrent, plus ceva soft de monitorizare a incintein pin intermediul webcam, interfata destul de ok, dar trebuie sa ai idee de ce setari faci acolo

CosminB - 12 Februarie 2008 02:04 AM

Ce ne facem insa cu providerii care nu “suporta” routere - fie ele hardware sau software (eg ICS) ?
Eu am un amic care şi-a luat un d-link wireless - este super routerul, numai că NU funcţionează internetul pentru mai mult de un terminal conectat la el. Metoda de clonare mac-address nu dă rezultate. Pe câteva forumuri a gasit ceva legat de TTL - asta pare să fie cauza. Însă nu merge şi pace. Şmeker adminul de la netul lui de cartier :)

Smecheri pe naiba… ai mai sa fim seriosi.
Amicul meu are net de la Czone care-s ce-i mai naspa la zona asta cu logatul la reteaua lor. Cica au un program brici care nu permite accesul la mai mult de un calculator. Vrei pe 2? Faci 2 abonamente. El are un pc 800 mhz procesor pe post de server (Windows 2000) pe care a facut un mic programel care sa-l cloneze pe cel original cu excepia ca poate face share la net in toata casa si… gata. Si asa la misto a infip si un vireles intr-un cablu. Solutii exista numai ca tre sa ai ceva habar de retelistica si ceva programare. Astea tot de mana omului is facute (parca era o vorba asa).

[ Modificat: 12 Februarie 2008 03:30 AM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.