Sondaj
Cel mai smecher din parcare...
iPod 1G 0
iPod 3G 3
iPod 4G 2
iPod 5G 4
iPod mini 7
iPod nano 8
iPod Shuffle 1
Total voturi: 25
Trebuie să fii un utilizator logat ca să votezi
Cel mai “reusit” din parcare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Plaiurile Milka
Macuser din: 10.11.05

Ce model de ipod considerati ca a fost /este cel mai reusit ?
Vad ca se va schimba design-ul la viitoarele iPod-uri ...si asta sincer ma cam supara ...multi uita ce a insemnat ipod-ul original si vor acum telefon ,camera, display cat casa ,Wlan, si alte brizbrizuri ...

Stiu ca suna childish dar tare mult as vrea sa pun mana pe un 3G ca nou…(melancolic)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

sunt total de acord cu tine.
Eu am iPod mini 4g silver. Recunosc… imi place noua serie de iPoduri de mor… dar Video e prea mare… Nano ... too dumb for me (are flash disk).

Am vazut la Amenono un iPod din ala cu butoanele separate de rotita… cum avea 50 Cent in videoclip. Si am ramas prost… Tot ce insemna buton era TOUCH-able.

Am votat cu iPod mini, deoarece din punctul meu de vedere… e relativ micutz, e metalic- dar am reusit totusi sal zgarii un pic- , l-am scapat de 2ori pe jos si nu are nici pe dracu.

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Sunt fericitul posesor al unui iPod 3G, pe care l-am achizitionat acum mai bine de 2 ani.
In cutia lui am gasit aproape toate accesoriile posibile la acea vreme: dock, telecomanda, incarcator, adaptor mini firewire, casti, husa rigida, husa textila, cablu firewire.
Mi-au trecut prin mana toate tipurile de ipod, insa consider in contiunare ca 3G-ul este cel mai reusit.
Design-ul este superb, toate comenzile sunt pe senzori, ecranul este vizibil in orice conditii (la modelele photo si video nu se intampla acelasi lucru), backlight-ul albastru il face si mai frumos, nu mai vorbesc de lumina rosie a butoanelor…... lumina care ii da un aer aparte….

E frumos, ce mai….

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

f**ing son of bitch :D
n-am inteles de ce s-a renuntat la “rotita” de culoare alba… ??

strang niste bani si-mi iau unu hihihi

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05
amenono - 14 Februarie 2006 05:41 PM

Sunt fericitul posesor al unui iPod 3G, pe care l-am achizitionat acum mai bine de 2 ani.
In cutia lui am gasit aproape toate accesoriile posibile la acea vreme: dock, telecomanda, incarcator, adaptor mini firewire, casti, husa rigida, husa textila, cablu firewire.
Mi-au trecut prin mana toate tipurile de ipod, insa consider in contiunare ca 3G-ul este cel mai reusit.
Design-ul este superb, toate comenzile sunt pe senzori, ecranul este vizibil in orice conditii (la modelele photo si video nu se intampla acelasi lucru), backlight-ul albastru il face si mai frumos, nu mai vorbesc de lumina rosie a butoanelor…... lumina care ii da un aer aparte….

E frumos, ce mai….

De iPod-ul asta ziceam si eu… E o adevarata opera de arta :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

se pare ca lumea prefera nano
cred ca astia-s mai tinerei smile

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

nu tot ce se face in ziua de azi se tinde sa fie cat mai mic? e normal

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti

Cred ca fiecare voteaza pt modelul pe care il are.
Si mai este un aspect. E greu sa faci o diferenta fara sa iti treaca prin mana 3-4 modele diferite.

Eu, cu toate ca am si un 5G, am votat pt 3G.