1 din 2
1
Eroare salvare eps in ILL CS3
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 17.01.07

Salut,

Pentru început. Se dă un PC cu WIN XP Professional SP2, 1 Gb RAM, 140 Gb HDD şi Adobe CS3. Totul cu licenţă.

De câte ori salvez un fişier în format eps, Ill CS3 îmi dă erori, din care ultima este de genul: SMART UI 32 bits - Smart Utilities Library.

Este posibil să fie din cauza memoriei RAM?

Seba

Semnătură 

TODAY is a gift: that’s why it is called THE PRESENT.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adobe postscript 2 sau 3?

si ce versiune de eps?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 13 Februarie 2008 04:24 PM

adobe postscript 2 sau 3?

si ce versiune de eps?

PostScript2 şi indiferent de versiune. Că salvez din CS3 în CS3 sau CS2 îmi dă erori. Erorile nu apar tot timpul. dar, ca idee la 2-3 salvări… pac o eroare. Restartez ILL şi lucrez în el. Uneori, lucrez în el şi îî dau salvare nu ca .eps ci ca .ai şi la fel face.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

ai gradienti in eps?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

nu-ti pot da o explicație, am avut și eu această problemă, având un pic mai mult ram… apropos, e cam putin.

dezinstaleaza tot ce tine de messenger, yahoo, nu stiu ce are de a face dar eu de cind nu mai am chestiile alea n-am mai avut probleme nici in illustrator, nici cu printurile post script nici cu transferul vectorial din freehand in illustrator.
repet! nu-ți pot oferi o argumentație, la mine așa a mers, poate mai ai alte prostioare instalate care intra în conflict… jocuri, programe care folosesc la greu placa video. cel mai bine mai pune odata win, pe curat, si instaleaza in acesta ordine: produse microsoft /defrag/update de win si de microsoft products/ analizeaza hardul sistem - daca este partitionat trebuie un min 40gb - s-ar putea sa fie nevoie de un defrag/restart/corel/utilitare, codec, browsere s.a./restart/adobe/restart/defrag/restart/update/ gata de treabă. vezi ca din când în când să mai stergi conținutul folderului prefetch din win, temporalele, nu-ți instala jdemii de fonts sau/și codecuri…

chiar daca lucrezi in industria jocurilor nu-ți recomand să ai jocuri si unelte grafice pe aceiasi scula.

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

Eu zic prima data sa incerci sa inlocuiesi RAM-ul, doar temporar (daca ai de la cine sa imprumuti), sa vezi ce se intampla, si apoi daca apar aceleasi erori, incearca solutia anterioara.

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
haris - 13 Februarie 2008 05:10 PM

nu-ti pot da o explicație, am avut și eu această problemă, având un pic mai mult ram… apropos, e cam putin.

dezinstaleaza tot ce tine de messenger, yahoo, nu stiu ce are de a face dar eu de cind nu mai am chestiile alea n-am mai avut probleme nici in illustrator, nici cu printurile post script nici cu transferul vectorial din freehand in illustrator.
repet! nu-ți pot oferi o argumentație, la mine așa a mers, poate mai ai alte prostioare instalate care intra în conflict… jocuri, programe care folosesc la greu placa video. cel mai bine mai pune odata win, pe curat, si instaleaza in acesta ordine: produse microsoft /defrag/update de win si de microsoft products/ analizeaza hardul sistem - daca este partitionat trebuie un min 40gb - s-ar putea sa fie nevoie de un defrag/restart/corel/utilitare, codec, browsere s.a./restart/adobe/restart/defrag/restart/update/ gata de treabă. vezi ca din când în când să mai stergi conținutul folderului prefetch din win, temporalele, nu-ți instala jdemii de fonts sau/și codecuri…

chiar daca lucrezi in industria jocurilor nu-ți recomand să ai jocuri si unelte grafice pe aceiasi scula.

Nici nu se pune problem de aşa ceva - prostioare. E vorba de compu de la servici. Nu am nimic din genul Messenger sau alte chestii de genul ăsta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
kan4 - 13 Februarie 2008 05:54 PM

Eu zic prima data sa incerci sa inlocuiesi RAM-ul, doar temporar (daca ai de la cine sa imprumuti), sa vezi ce se intampla, si apoi daca apar aceleasi erori, incearca solutia anterioara.

Şi eu cred că de vină e RAM-ul. Nu e singurul comp pe care se comportă ciudat. Din patru, câte avem, cam pe toate se petrece acelaşi lucru. Şi placa video are ceva chestii de comportament ciudat, mai ales in IND. După mai multe scroluri navigând printre paginile unui document o iau pandaliile şi se comportă ciudat. Adică: la scroll începe să multiplice întreaga ferestră şi creează un efect de multe ferestre ce conţin acelaşi lucru. Nu cred că m-am exprimat corect, dar cu proxima ocazie o să pun un printscreen.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.11.05

Poate fi tot de la RAM si chestia aia, dar poate fi si de la placa video. N-ar fi rau daca ai putea sa o inlocuiesti (tot temporar) si placa video.

Semnătură 

iMac G5 2GHz, 2GB RAM, 20”

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
arahnedea - 13 Februarie 2008 06:00 PM
kan4 - 13 Februarie 2008 05:54 PM

Şi eu cred că de vină e RAM-ul. Nu e singurul comp pe care se comportă ciudat. Din patru, câte avem, cam pe toate se petrece acelaşi lucru. Şi placa video are ceva chestii de comportament ciudat, mai ales in IND. După mai multe scroluri navigând printre paginile unui document o iau pandaliile şi se comportă ciudat. Adică: la scroll începe să multiplice întreaga ferestră şi creează un efect de multe ferestre ce conţin acelaşi lucru. Nu cred că m-am exprimat corect, dar cu proxima ocazie o să pun un printscreen.

daca aveti pe toate masinile acelasi tip de ram… poate fi o cauza

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Din ce am citit pe net pe ici pe colo treaba asta apare in urma unui update la vindoze.
Incearca sa roll back ultimele updateuri (Windows XP update KB840987) asta l-am gasit in mai multe surse/comentarii/probleme.
Ciudat ca ai eroarea asta din moment ce tu printezi local un EPS (sau folosesti ceva server?).

hope it helps

EDIT: http://www.msfn.org/board/SMART-UI-32-bits-Gateway-error-t101476.html

[ Modificat: 13 Februarie 2008 09:23 PM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
arahnedea - 13 Februarie 2008 05:57 PM

Nici nu se pune problem de aşa ceva - prostioare. E vorba de compu de la servici. Nu am nimic din genul Messenger sau alte chestii de genul ăsta.

la mine la serviciu am tot pc, mac acasa.
la noi mess sau yahoo e de baza, am o pocnitoare de pentium 3 pentru asa ceva.
am 3gigi de ram ecc, placa video matrox parhelia, 256 proc de 3.8 parca… mult hard scasi și tot face figuri pentru ca ma incăpățânez să folosesc stația cu 5 programe deschise permanent sau uneori doar 3… ce puii mei, zice că poate mltitasking, să arate.

illustratorul in anumite structuri hardware face figuri foarte mari, dacaai probleme de refresh și-n indesign… îți jur cu mâna pe inima ta, RAM-ul tati! zi-le patronilor sa investescă in ram pentru bani, dacă-i vor…

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
grEEnlighter - 13 Februarie 2008 09:20 PM

Din ce am citit pe net pe ici pe colo treaba asta apare in urma unui update la vindoze.
Incearca sa roll back ultimele updateuri (Windows XP update KB840987) asta l-am gasit in mai multe surse/comentarii/probleme.
Ciudat ca ai eroarea asta din moment ce tu printezi local un EPS (sau folosesti ceva server?).

hope it helps

EDIT: http://www.msfn.org/board/SMART-UI-32-bits-Gateway-error-t101476.html

Si asta ar fi o posibilitate. A dat eroare la un moment dat la un upgrade. Nu printez eps. Le modificăm şi la salvare dă eroarea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

Fa-i un roll back (ad-remove programs si scoate KB840987 daca-l dibuiesti pe acolo)
Da uneori ma exprim gresit cand e vb de EPS, PS le spun print la amandoua (oricum exportul de eps e tot un fel de print)

Din punctul meu de vedere memoriile nu cred ca au nimic mai ales daca masina functioneaza impecabil in rest de ILL (si asta e unica eroare). Mai ales ca din ce ai postat am vazut ca toate masinile de la voi se comporta la fel. Mai ales ca e mult prea putin probabil ca in sesiuni diferite sa acceseze mereu aceiasi adresa de memorie si fix pe cea cu buba. De obicei de la memorii ori ingheata aplicatia/masina ori il crapa fara nici un motiv aparent si intr-un mod total aleator (accesarea adresei cu buba).
Daca esti curios de cum stai cu ram-ul vezi ca-s ceva programe de scanare care te pot ajuta la diagnoza, oricum o face numa pe memoria neocupata. Pe mac parca era ceva cu scan din darwin inainte de boot da nu m-am incumetat sa…. ca trebuiau scrise linii de comanda si nu ma prea pricep. Oricum si scanul pe memoria libera e ok pt ca daca e ocupata si sistemul functioneaza se presupune ca sunt slabe sanse sa fie crapata pe acolo. Mai sunt si cele care cind merg cand nu, un contact imperfect sau ceva asemenea.
Scaneaza cu un astfel de program (de mai multe ori in decurs de 1 zi si te poti edifica daca e de la memorii) desi eu sunt sceptic.

aaaaa
BUY a MACINTOSH or ASK your BOSS to do so

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

aaaaa

Da, e tare chestia. În prima zi de lucru ne-a întrebat dacă vrem PC-uri sau MAC-uri. Votul a fost foarte strâns 2-2. Nu am reuşit să influenţăm pe cei doi pc useri în favoarea noastră. Şi în final, cred că preţul a fost net favorabil în favoarea pc-urilor.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
arahnedea - 15 Februarie 2008 03:58 PM

aaaaa

Da, e tare chestia. În prima zi de lucru ne-a întrebat dacă vrem PC-uri sau MAC-uri. Votul a fost foarte strâns 2-2. Nu am reuşit să influenţăm pe cei doi pc useri în favoarea noastră. Şi în final, cred că preţul a fost net favorabil în favoarea pc-urilor.

cu problemele de mai sus incluse in pret? sau astea au venit la pachet separat?
is de parere ca dai un ban da stai in fata.
oricat de scumpe spun unii ca ar fi io zic ca-si merica si ultimul cent dat pe ele.

ia zii ai rezolvat problema?

Semnătură 

1 din 2
1

‹‹ Corel 11      DrawIt ››