Installerul nu mai instaleaza
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Am inceput sa am probleme cu installerul din iPhone. Mai exact, daca vreau sa instalez vreun program, Installerul imi arata ca il descarca, ca il instaleaza dupa care Installerul se inchide automat iar aplicatia instalata nu apare in Springboard. Ce ii de facut?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ai multe chestii instalate? Cît spațiu mai ai liber pe iPhone? Eu am impresia că ești pe cale să “running out of space…”. Dezinstalează cîteva chestii mai puțin utile. Cu ocazia asta o să vezi și dacă Installer-ul e bușit. Dacă merge, încearcă să instalezi BossTool rulează-l și vei vedea cît spațiu mai ai liber pentru aplicații. Nu e necesar să folosești BossTool ca să muți Apps, Fonts etc. dacă nu ai încredere. dar vei putea să vezi dacă mai ai spațiu liber.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Corect. Instaleaza BossTool si muta Fonturile. Vei castiga destul spatiu numai dupa realocarea fonturilor. Personal, nu recomand sa muti TOATE aplicatiile.

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Moderator

E bine de menționat (pentru că nu toată lumea știe) că discul iPhone-ului are două partiții. Una de 300 Mb, utilizată de Sistemul de operare și restul pentru filme, muzică etc(iPod). Dacă se instalează zeci de aplicații, bașca SO cu fonturile și cu ce mațe mai are el pe acolo, rămîne puțin spațiu liber. De aceea recomand să se păstreze o suită de aplicații necesare, sau… BossTool (în care eu personal nu prea am încredere)

[ Modificat: 14 Februarie 2008 04:06 AM de toma ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 22.10.07

Cred ca problema ii lipsa spatiului. Am dezinstalat cite ceva si acum Installerul a inceput sa functioneze din nou. Si apropo, unde sa mut fonturile pentru a cistiga spatiu. Partitia aia de 300 Mb poate fi marita? Daca da, cum?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
raducoc - 14 Februarie 2008 08:38 PM

Cred ca problema ii lipsa spatiului. Am dezinstalat cite ceva si acum Installerul a inceput sa functioneze din nou. Si apropo, unde sa mut fonturile pentru a cistiga spatiu. Partitia aia de 300 Mb poate fi marita? Daca da, cum?

Instalează Boss Tool și le mută el. Îți recomand să muți doar fonturile și, eventual, ringtonurile. Lasă aplicațiile în pace că e mai bine. Nu știu dacă se poate mări partiția aia, cred că nu. Adică nu pentru cei ca noi. GeoHotz la cîte a făcut… pentru el asta ar fi floare la ureche. smile

Semnătură