pai doar pt atat, ca oricum era pe site macbook pro..puteai sa faci comanda..si cel mult punea pe prima pagina..sun patrat cu colturi rotunde Now Shipping!
Bieții angajați Apple. De fiecare dată când li s-o strica și lor ceva p-acolo, de e nevoie să pună magazinul offline, trebuie să născocească și ceva produse noi ca așa s-a obișnuit lumea
S-a schimbat fregventa la MacBook Pro , acum mai mare decat la Imac, interesant, ramane de vazut deca urmeaza si Imac-ul, si se pare ca incepe sa lucreze Intel-ul
Nu ,nu, nu, ia mai uita-te un pic la ce fregventa a fost lansat Macbook-ul acum o luna si o sa vezi ca s-a marit cu mai mult
“The 1.67 GHz, 15-inch MacBook Pro, for a suggested retail price of $1,999 (US)”
“The 1.83 GHz, 15-inch MacBook Pro, for a suggested retail price of $2,499 (US)”
Acum avem 1.83, 2.00, 2.16
Stiiti cum e acum, cine vrea sa-si ia acum un mac nou se bucura cine de abia si-a luat un mac nou injura de toti sfintii. Asta-i viata, asa e cu IT-ul.
te inseli, mi-am luat pb 15 inch pe 28 decembrie dar nu imi pare rau deloc, pentru o mare perioada de vreme o sa imi foloseasca asta.
nu injur pe nimeni…
sincer mi-ar fi fost de ajuns si os9 pt ceea ce fac asa ca….depinde de moftul fiecaruia!
Te rog sa nu ma intelegi gresit, eu vb de cei care au asteptat cu sufletul la gura lansarea mac-rilor pe intel, s-au infipt, si acum probabil le pare un pic rau pt aia 200-300 de megaherti. Si in ceea ce te priveste felicitari pt achizitie ,sa-l folosesti cu placere, si e normal sa nu-ti para rau, tu nu trebuie sa cauti aplicatii in binary