Azi, la World Trade Center, a fost un seminar Apple cu titlul de mai sus.
Prima parte a fost tinuta de Eric nu-stiu-cum, frantuzu’ care a mai fost pe la noi si care ne-a aratat cum se poate folosi Macul si aplicatiile Pro pentru a face o campanie publicitara. In mare, a fost ce a mai aratat si randul trecut, doar cu ceva chestii noi legate de Leopard (“Lepard”, cum spune el).
Din nou a avut probleme cu sunetul si chiar am fost martorii unui kernel panic de toata frumusetea. Dar cum Eric e simpatic, i se iarta…
Partea a doua a fost in doua workshopuri separate: unul despre Aperture 2 (pe care Eric zice ca l-a invatat dimineata asta, ca de abia a aparut), celalalt, tinut de colegul nostru Kata4, despre Leopard Server si apoi discutii libere despre video (HD, achizitie, prelucrare etc.).
Am filmat prima parte, aproape integral, precum si partea despre server. O sa pun filmul pe undeva, cand e gata.
Deocamdata, ceva poze.
Cine a fost la Aperture, ne zice si noua cum a fost?
Dupa parerea mea a fost subtire. Cel putin partea de Aperture. E cumva ciudat sa pui un om de marketing sa discute despre lucruri profesionale ce nu au legatura cu activitatea lui. Concluzia: am facut cea mai buna alegre cu Lightroom .
Cine doreste filmul de ieri (n-am filmat chiar tot), poate sa-l ia de pe FTPul meu:
server: 193.227.243.76
user: MacUserPublic
pass: MacUserPublic
Este in doua versiuni:
- large = 960x540, 2,78 GB; are si un text track cu capitole, dar nu-mi dau seama de ce nu se vede;
- medium = 640x360, 1,16 GB
Ambele au 1 ora si 41 minute.
Nu stiu cat duce FTPul la trafic, asa ca daca nu merge, mai incercati. Eu il las deschis, iar filmele o sa stea pe el minim o saptamana.
E server FTP. Stai asa sa deschid Parallelsu’ sa vad cum se face. Rahat, se fotu Windowsu’ a intart intr-n ciclu de reboot…
Cauta si tu cum se acceseaza un server FTP din IE (undeva la File>New Log, sau cam asa ceva), sau, mai bine, cauta-ti un client de FTP (FTPzilla, parca era bun), sau, si mai bine, get a mac
merge domne merge…luai SmartFTP şi danlodează...deşi oţâr cam încet…mă aşteptam la cine ştie ce viteză că doar e Bucureştiu unde netu rapid e la el acasă...da oricum ce tot caut nod în papură să zic bodaproste că-l iau aşa cum îl iau decât nimic danke schon altero…mare om,mare caracter