Prin efect de meta cloud ma refeream la functionalitatea pe care o ofera si nu la un efect vizual - my bad, mergeau niste ghilimele acolo :p
Cu ajutorul celor doua programe recomandate de tine, pot creea un astfel de meta cloud, care sa ma ajute la indexare, dar care sa ajute si vizitatorii sa localizeze mai bine contentul de pe blog? Cel de pe auto.ro (http://www.auto.ro/stiri/, de exemplu), daca dai un click pe un tag din el iti afiseaza toate materialele ce au acel cuvant cheie alocat la ele.
Deci eu as vrea sa pot asocia cuvinte cheie la un material, sa pun acest meta cloud pe prima pagina si un vizitator sa-l gaseasca si prin click pe acel tag, nu numai prim search (Aici imi mai pun o intrebare: tag-urile respective vor fi vazute si de search engine-ul folosit de iWeb?).
Imi dau seama ca iWeb n-a fost gandit ca un tool profi si ca un designer bun cu un php-ist experimentat sunt cei la care trebuie sa apelezi ca sa-ti faci un site bine pus la punct, dar imi place sa ma joc prin iWeb si sa vad rezultatul muncii mele, chit ca-s pe langa subiect. Iar daca pot totusi sa-i extind functionalitatea cu atat mai bine; mai invat ceva in plus.
Atasez si un print screen de pe auto.ro ca sa-ti poti forma o idee mai clara la ce ma refer.
Multumesc.