Surprinzatoare vestea MacBook Pro-urilor mai rapide decat modelele anuntate la Macworld. Noile procesoare sunt de 1.83, 2.0 si 2.16 GHZ. Ce parere aveti?
Ups. Mai era un topic asemanator. Se poate sterge acesta daca trebuie.
Fericitii care au cumparat de prin state, ca astia pe la noi nu cred ca fac ei surprize din astea placute, daca nu le pot da inapoi cred ca se cheama chiar tzeapa ce au luat ei cu modelu de 1,6.
Cred ca in cateva luni o sa avem surprize mari cu procesoarele astea, nu au vrut ei sa se arunce prea tare din prima.
Pai acum pretul MBului de 1,8 e cat era ala de 1,6… Daca eu as fi cumparat din romania scula asta (de 1,6) as fi luat o teapa de cateva milioane bune, pentru ca nu cred ca astia mi-ar fi facut si mie supriza cu 1,8 .
Cred ca vor fi niste procesoare mult mai puternice decat astea cu care au iesit pe piata acum.
E suspect cat de repede a disparut primul model de 1,6. E clar ca era un model de testat piata, nush ce sa zic.
Cred ca au in maneca niste modele mult mai tari pentru urmatoarea perioada (la asta ma refeream cu surprizele pe viitor)
Eh, povesti. Au mers pe partea “safe”. Intel avea in stoc destule procesoare de 1.6. Apple a fost mai precauta. Atunci cand au vazut nivelul de comenzi si au avut confirmare din partea Intel, au inlocuit procesoarele cu cele mai puternice.
Nu vad ce zici tu cu “tzeapa”. Crezi ca daca ai fi comandat din Romania, doar ca esti din Romania, tie in special ti-ar fi dat calc cu 1.6? Din cate stiu eu, n-a plecat nici un laptop cu 1.6 de la Apple.
Asa e, se stie ca nici un MacBook Pro nu a fost livrat cu procesorul de 1.6. Asa ca nu ti s-ar fi putut intamplat nici tie in Romania pentru ca dealerii romani nu ar fi primit decat de la 1.83 in sus.