salut. am si eu o mare problema, poate ma poate ajuta cineva: de cand mi-am luat macbook, nu mai am posibilitatea de a testa site-urile facute in internet explorer (mi se pare normal ca un web site sa fie compatibil cu toate, or majoritatea browserelor folosite). am cautat pe net internet explorer pentru mac, dar ultima versiune dezvoltata este din 2003 (which sucks big time). so, intrebarea mea este: exista un browser care sa se comporte si sa interpreteze asemanator IE?
ps: nu vreau sa-mi instalez windows pe mac. chiar nu vreau. nu. nu. nuuuuuuu!!!!
salut. am si eu o mare problema, poate ma poate ajuta cineva: de cand mi-am luat macbook, nu mai am posibilitatea de a testa site-urile facute in internet explorer (mi se pare normal ca un web site sa fie compatibil cu toate, or majoritatea browserelor folosite). am cautat pe net internet explorer pentru mac, dar ultima versiune dezvoltata este din 2003 (which sucks big time). so, intrebarea mea este: exista un browser care sa se comporte si sa interpreteze asemanator IE?
ps: nu vreau sa-mi instalez windows pe mac. chiar nu vreau. nu. nu. nuuuuuuu!!!!
- Cotrobăi prin arhive și găsesc un IE de mac, era cîndva.
- Cotrobăi și găsesc acel IE care rulează în X11, se cheamă Install_ies4osx, l-am găsit, dar nu mai țin minte ce utilitar ajutător e necesar ca să ruleze.
Între timp, fă-ți de lucru cu altceva…
Eu am ce se vede atasat. Daca te ajuta cu ceva… PM.
pai versiunea aia o am si eu, dar e dezvoltata in 2003. de atunci, pentru windows au mai aparut ie6 si 7beta (parca .. nu mai sunt la zi cu versiunile de windows :D).
pentru mac insa nu s-au mai dezvoltat. cred ca pana la urma recurg la paralles si instalez windows :(.
ps: am incercat si ie4osx, dar ruleaza foarte greu ie6. iar ie7beta nici nu mi-l deschide.
Exact, rătăcisem acest Darwine, trebuia să-l salvez împreună cu acel ie. E simpatic, emulează în Unix un IE… E util celor care trebuie să folosească IE, de ex. accesarea unor conturi bancare, multe bănci cer IE! „Specialiștii” lor nu au auzit decît de IE.
pai versiunea aia o am si eu, dar e dezvoltata in 2003. de atunci, pentru windows au mai aparut ie6 si 7beta (parca .. nu mai sunt la zi cu versiunile de windows :D).
pentru mac insa nu s-au mai dezvoltat. cred ca pana la urma recurg la paralles si instalez windows :(.
ps: am incercat si ie4osx, dar ruleaza foarte greu ie6. iar ie7beta nici nu mi-l deschide.
Bag sama că ai nevoie mare de acest IE de vreme ce plîngi tare după el.
Bag sama că ai nevoie mare de acest IE de vreme ce plîngi tare după el.
web design ... 8-| tre’ sa fie site-ul compatibil cu cele mai folosite browsere.
Pentru cei care vor sa verifice online websituri in diferite browsere: http://browsershots.org/
Trebuie doar sa astepti intre 3-30 de minute sa primesti screenshoturile.
la prima instalare nu am fost multumit de ie4osx. dar .. la nevoie, il folosesc. ie6 merge acceptabil. ie7beta nici macar nu mi se deschide .versiunile anterioare nici nu m-am obosit sa le instalez. browsershots e ok, dar ma gandesc cu groaza situatii cand am de adaugat un <br> or sa inchid </ul>. nu pot astepta 10 minute pentru o modificare minora.
concluzia: ie4osx (ie6 instalat) e cel mai aproape de adevar.
crossover doar emuleaza un win instalat, ca sa poti rula programe de win. are o lista cu programe acceptate, IE6 este printre ele
deci nu iti pune nici un win
Salut. aceeasi problema o am si eu. Folosesc un soft special care se instaleaza in mentenanta, ca un certificat digital doar in IE. Problema mea este ca nu mai vreau sa folosesc Windows, fapt pentru care am achizitionat un mac mini. Programul este un Seling Platform si e destul de pretentios, acceptand doar Internet Explorer 6 sau 7. In plus sunt un novice in OS X, asadar va rog daca puteti sa ma sfatuiti si pe mine, in cazul in care puteti!
Multumesc!
Best regards…