quicktime pro intrebare subtitrare
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

se poate adauga subtitrare la un film in quicktime daca am quicktime pro?
de asemenea la apple tv stiu ca functioneaza cu front row sau ceva de genu’ si aici aceasi intrebare,daca am quicktime pro se poate adauga subtitrare?
stiu ca se pot exporta pt apple tv filmele in quicktime pro dar nu stiu daca se pot vedea cu subtitrare.

[ Modificat: 15 Februarie 2008 12:49 AM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Se poate, dar e chinu’ de pe lume. Vezi ca spune in helpul lui QT.

Mai bine hacuiesti Apple TV si-l faci sa vada mkv-uri, sau divx-uri, sau orice. Nu ma pricep cum, dar stiu ca se poate (Ma cam tenteaza si pe mine un Apple TV)
Daca ai QT Pro si Perian, QT vede subtitrari, inclusiv cu diacritice, daca pui Perianul romanesc (il gasesti aici, pe forum).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
altero - 15 Februarie 2008 02:15 AM

Mai bine hacuiesti Apple TV si-l faci sa vada mkv-uri, sau divx-uri, sau orice. Nu ma pricep cum, dar stiu ca se poate (Ma cam tenteaza si pe mine un Apple TV)

Am vrut să-mi iau și eu un Apple TV dar mi-am dat seama că nu merită. Mult mai bun este ceva de genul Tvix:
http://www.tvix.co.kr/ENG/
http://www.tvix.ro/
Se găsesc și la noi sau se pot comanda online. Aceste playere știu cam toate formatele uzuale. Xvid, MKV, Full HD, H264, subtitrări, rețea, hard disc, wireless, TV digital - ProTV HD!, FLAC… Cam tot ce ne-am putea dori. Cred că o să-mi iau până la urmă un Tvix 6600 (recent apărut).

[ Modificat: 15 Februarie 2008 02:56 AM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.05.06
Tudor - 15 Februarie 2008 02:54 AM

Am vrut să-mi iau și eu un Apple TV dar mi-am dat seama că nu merită. Mult mai bun este ceva de genul Tvix:
http://www.tvix.co.kr/ENG/
http://www.tvix.ro/
Se găsesc și la noi sau se pot comanda online. Aceste playere știu cam toate formatele uzuale. Xvid, MKV, Full HD, H264, subtitrări, rețea, hard disc, wireless, TV digital - ProTV HD!, FLAC… Cam tot ce ne-am putea dori. Cred că o să-mi iau până la urmă un Tvix 6600 (recent apărut).

Tudor, să îţi dea Dumnezeu sănătate! Că de 2 luni mă chinuiam să imi amintesc de sculele astea (le-am văzut mai demult fugitiv şi nu am apucat să salvez link-urile). Şi eu vreau să îmi iau una aşa că o să încep să văd cum pot să ies mai bine cu banii. Şi să mă hotărăsc la model.
MERSI MUUUULT!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Tvix 6600 ?? Esti sigur ca nu era 6500? http://www.tvix.co.kr/Eng/products/HDM6500A.aspx

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

imi poti spune te rog de unde dau upload la subtitrare din quicktime pro?
la view am vazut ca am subtile si e off…dar nu se poate uploada ceva de acolo…

Se poate, dar e chinu’ de pe lume. Vezi ca spune in helpul lui QT.

Daca ai QT Pro si Perian, QT vede subtitrari, inclusiv cu diacritice, daca pui Perianul romanesc (il gasesti aici, pe forum).

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am gasit aici http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/9844/
am vazut ca isi ia automat subtitrarea daca are acelasi nume dar am vazut ca in frot row inca nu merge folosit

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
bobocbbb - 15 Februarie 2008 07:39 AM

imi poti spune te rog de unde dau upload la subtitrare din quicktime pro?
la view am vazut ca am subtile si e off…dar nu se poate uploada ceva de acolo…

Ce upload la subtitrare din Quicktime Pro???

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu stiam ca si-o ia automat….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Ar mai fi SubMerge , dar e pe bani. E un program frumușel. Eu îl folosesc împreună cu VisualHub să-mi fac filme cu subtitrare pentru iPhone. Pentru că QT Pro mănîncă prea multe resurse pentru Mini-ul meu.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
john doe - 16 Februarie 2008 02:46 AM

Ar mai fi SubMerge , dar e pe bani.

La numai $9, poți să zici că e gratis.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Recomand cu caldura Tvix.
Il am de aprox. un an si sunt foarte multumit de el.
Eu am un Tvix HD M-5000A cu hard de 250 gb.
Vede toate fisierele de filme si muzica posibile si poti face share si un folder din windows pe care il vede ca share in retea si bineinteles ruleaza orice de acolo. (pe mac nu am incercat).
L-am achizitionat din franta cu 450 eu acum un an.
Totodata poti atasa pe usb un stick sau un hard extern.

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Popcorn Hour e o alta solutie, mai ieftina cel putin. Va fi disponibil si in Ungaria, in Szeged la sfarsitul lunii martie, pe la 8 mil fara hdd.

Semnătură 

always the blues…