1 din 3
1
Pariuri !! softuri noi dupa SDK
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

cine sa baga la un pariu ca aplicatiile MMS, Bluetooth si filmare vor apare la vanzare in itunes dupa ce apare SDK? facute chiar de apple. si cam la vreo 6-7 dolari bucata. poate si inca vreo 2 dolari pentru fiecare codec de filmare (ex: mpeg2 pt quicktime e pe bani si el)

dupa mine asta e clar stragia lor. si in fond daca nu faceau asta pt ce mai faceau SDK si ce dracu mai vindeau prin itunes?

[ Modificat: 15 Februarie 2008 08:37 PM de victorcampeanu ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
victorcampeanu - 15 Februarie 2008 08:34 PM

cine sa baga la un pariu ca aplicatiile MMS, Bluetooth si filmare vor apare la vanzare in itunes dupa ce apare SDK? facute chiar de apple. si cam la vreo 6-7 dolari bucata. poate si inca vreo 2 dolari pentru fiecare codec de filmare (ex: mpeg2 pt quicktime e pe bani si el)

dupa mine asta e clar stragia lor. si in fond daca nu faceau asta pt ce mai faceau SDK
si ce dracu mai vindeau prin itunes?

Lasa sa scoata softuri multe si bune. Altfel noi ce mai spargem ? wink
Eu as paria insa pe altceva: in cate zile se va sparge primul soft facut prin SDK si instalabil din iTunes ? Eu zic ca maxim 3 zile. Voi cat ziceti ? smile

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Eu zic ca softurile nu o sa coste foarte mult, si atunci nu merita sa le piratezi, cel putin asa zic eu, daca un joc, de exemplu, costa 10$ de ce dracu’ m-as obosi sa il caut spart acum pe bune? Sau de ce sa folosesc unul spart?
Cu deblocarea iphone-ului sunt de acord, dar nu si cu piraterie pe o platforma “tanara” care trebuie sustinuta

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Lol Mircea smile
Nu e vorba de cat costa softurile, ci de reputatia de a le sparge. Pentru un cracker adevarat e important sa demonstreze ca POATE sa le sparga.
Si de regula interesul creste si odata cu notorietatea aplicatiei in cauza, cu utilitatea si importanta ei.
In mod invariabil, unele vor fi sparte. Indiferent de ceea ce discutam noi aici smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Din (ne)fericire, softuri sparte pe aici pe forum n-o sa fie puse si nici tutoriale “how to”.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07
CosminB - 16 Februarie 2008 01:40 AM

Lol Mircea smile
Nu e vorba de cat costa softurile, ci de reputatia de a le sparge. Pentru un cracker adevarat e important sa demonstreze ca POATE sa le sparga.
Si de regula interesul creste si odata cu notorietatea aplicatiei in cauza, cu utilitatea si importanta ei.
In mod invariabil, unele vor fi sparte. Indiferent de ceea ce discutam noi aici smile

De acord cu tine, dar nu sunt de acord cu asta, ti-am zis, da sunt pro pt. a hack-ui ceva pt. ca nu ai altfel acces la el, dar nu cu piraterie de softuri mai ales cand ti-am zis e vorba de o platforma “tanara”; doar asa ca idee am zis si eu

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06

Eu cred…. si sper ca odata cu SDK-ul Safari-ul din iPhone va suporta si FLASH. Mi se pare o mutare cat se poate de logica!

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 
mirceahr - 16 Februarie 2008 01:49 AM
CosminB - 16 Februarie 2008 01:40 AM

Lol Mircea smile

De acord cu tine, dar nu sunt de acord cu asta, ti-am zis, da sunt pro pt. a hack-ui ceva pt. ca nu ai altfel acces la el, dar nu cu piraterie de softuri mai ales cand ti-am zis e vorba de o platforma “tanara”; doar asa ca idee am zis si eu

Tot ca idee am zis si eu, doar imi place contradictia smile atata timp cat e constructiva wink

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: 
huk - 16 Februarie 2008 01:44 AM

Din (ne)fericire, softuri sparte pe aici pe forum n-o sa fie puse si nici tutoriale “how to”.

Chiar daca ar fi in politica site-ului sa se permita postarea de soft spart, tot n-as pune, stai linistit. smile Freeware si open-source insa, daca sunt utile, cat cuprinde smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

E foarte evident patternul strategiei Apple pentru iPhone. Nu vor sa repete cu nici un produs, incluzand platforma mobila, lipsa de focus si varza existenta la concurenta. Astfel incat in nici un caz nu vor permite anomaliile gen Symbian sau Windows Mobile.

- codecuri video: NU, nu vor fi. vor ramane la standardul quicktime, punct!
- Bluetooth apps, probabil. dar sa nu ne asteptam la chat bluetooth si alte porcarii gen cele pe Symbian sau WinMo. Poate doar un fw update cu AD2P
- MMS - tre sa fie free, or else. desi MMS e o lipsa minuscula si Apple stie sa inlature ceva ce e pe moarte
- soft de filmat? whatever, poate.
- file browser and shit. Nope. interfata dicteaza. ne-am dat seama cand am folosit primul iPod cat de preistoric era accesul ca mass storage device pentru upload de muzica pe orice alt Mp3 player. De la iPod incoace n-am mai vazut root-ul discului si nici nu e probabil sa-l vedem.
eu pariez pe
- Yahoo! Messenger (deja widgeturile etc sunt in partnership cu Yahoo!, deci e natural + explicabil de ce nu avem deja o aplicatie)
- iSync (OTA pe WiFi + GPRS)
- .Mac publishing and stuff
- movie rentals (update la iTunes WiFi music store)
- poate vom avea un fel de MyDownloads folder in care vom putea salva fisiere din mailuri sau din browser, aplicatie care sa fie prietenoasa si cu .Mac (sau inclusa in), care sa fie si FTP client. Ar fi killer.
- un client de Twitter care sa se comporte ca Twitterrific si sa anunte mesaje noi precum sunt anuntate SMS-urile, ca un feed live, prin push (suntem oricum always on)
- productivity software, dar foarte putin probabil.
- o suita iLife? ii dau 50% sanse

pun o bere pentru fiecare, ramasag.

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 13.09.07

o bere si pentru Spotlight. Si o lada pentru Vlc si Firefox, bineinteles free

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: 

pariu pe o lada de bere ca iPhone va avea software demn sa-l transforme si intr-un telefon de clasa business !
Cum ar fi:
- un Calendar management foarte bun, cu Appointments-uri, cu To-Do List si sincronizare prin Edge si WiFi;
- Contacts Management mult mai elaborat, cu functii de cautare puternice si modalitati multiple de afisare a listei de Contacte;
- Profile Management;
- suita de aplicatii Office;
- File Browser eficient.

[ Modificat: 16 Februarie 2008 03:20 AM de CosminB ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

@CosminB -deal! acu defineste “soft de clasa business!” Nu uita de Air wink s-ar putea sa nu se vrea un overlap hihihi

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: 
.Dan - 16 Februarie 2008 03:17 AM

@CosminB -deal! acu defineste “soft de clasa business!” Nu uita de Air wink s-ar putea sa nu se vrea un overlap hihihi

am editat post-ul smile

iPhone are deja cateva din punctele forte ale clasei business:
- client email foarte bun, pe protocoalele IMAP, POP si MS Exchange;
- browser Web exceptional - cred ca cel mai bun de pe vreun terminal mobil.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

permite-mi, de dragul pariurilor, sa zic nu, nu si nu la ultimele trei smile

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Pentru clasa multimedia, eu unul as paria pe:
- codec pentru redare in formatul HD - Quicktime;
- playere multimedia audio-video;
- pluginuri multimedia pentru Safari;

In plus, cred ca vor fi exploatate mult mai bine tehnologiile existente:
- accelerometru;
- multi-touch

Si, cu ajutorul unei mici componente hardware si asta:
http://www.techradar.com/news/networking/wi-fi/live-mobile-tv-on-an-ipod-touch-231093

[ Modificat: 16 Februarie 2008 03:37 AM de CosminB ]
 Semnătură 

1 din 3
1