3 din 3
3
Pariuri !! softuri noi dupa SDK
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

nu ma pricep si spun din pura observatie. probabil cu o accelerare hardware specifica (gen un chip grafic cu suport dedicat de flash) ar fi ceva. dar daca pe macbook nu exista (si nu numai) ma indoiesc ca ar fi asa ceva pt device mobil.

ibook-ul 1.33 avea framerate jumate la site-uri full flash. nuj ce sa zic. nu-mi place flashul.

btw, nu-i asa ca am rarit-o cu lacrimile pentru 3G?

Semnătură 

macuser.

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Stai putin noi aici vorbim despre altceva, aplicatiile si sdk-ul tin strict de software, pe cand 3g-ul nu il poti obtine via software, poate doar un “accelerator” pt. edge sa faca, un fel de “faux-3g”  smile
Cat despre 3g, sincer nu ma mai incanta, acum mi-ar placea 3.5g daca tot fac ceva sa il faca ca lumea, dar din pacate piata Europeana nu conteaza asa de mult, depinde de cerintele din USA
Din pacate pt. iphone, pana la aplicatii era bine daca rezolvau niste functii de baza, cum ar fi sincronizarea de notite(cum a zis si altero) eu nici nu mai deschid Notes din cauza asta, e pus degeaba pe telefon, stergerea individuala a unui numar din call list si a unui sms, suport pt. business card-uri etc. lista e foarte lunga si deviez de la subiect

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.07.06

true true true smile ai dreptate. mi-a scapat aia offtopic. intra la categoria iphone-masina de spalat.
imi cer scuze

Semnătură 

macuser.

3 din 3
3