Nu stiu cum sa-mi transfer pozele facute cu iPhone in calculator. Ma leg la iTunes, dar nu vede pozele din iphone. Ma poate ajuta cineva?
Cand iTunes detecteaza iPhone, instaleaza un driver si pt. camera foto. Asa ca ar trebui sa accesezi pozele, in Windows de exemplu, direct din My Computer -> Apple iPhone
Nu-s pe mac. Culmea e ca in rest itunes merge. Am pus filme pe iphone si acum vreau sa scap de pozele din el. Nu ma bag sa instalez drivere pt ca nu stiu )))) Mersi oricum
Nu-s pe mac. Culmea e ca in rest itunes merge. Am pus filme pe iphone si acum vreau sa scap de pozele din el. Nu ma bag sa instalez drivere pt ca nu stiu )))) Mersi oricum
N-auzi ? Du-te in My computer, Apple iphone. Acolo sunt. Sa ai iphone conectat
am sincronizat cu Iphone-ul un folder de poze, dupa care din greseala le-am sinconizat inca o data, si in felul acesta am de doua ori folderul repectiv. ma poate ajuta cineva, cu informatia: cum sterg un folder? multumesc
mergiuit de admin
[ Modificat: 29 Februarie 2008 11:09 PM de Administrator ]
Nu cred ca se poate. Ori le stergi cate una, ori ii spui lui iTunes sa nu mai sincronizeze pozele respective. Ori te bagi in ssh-uri, dar nu te sfatuiesc.
Da-i in iTunes la photos un alt folder decat cel selectat.si asa ti le va sterge pe alea vechi si ti le pastreza pe alea noi.
sau remove all data din setting:)dar o sa-ti stearga si muzica filme.