Apple Mail
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

De la ultimul update 2.0.3 (pe Tiger) se intampla o chestie ciudata si un pic deranjanta
De cate ori primesc un e-mail cu attachment si fac click pe el (pe attach) de copiaza automat pe desktop
Indiferent ce e: pdf, doc de Word, avi, mov etc
Mai are careva aceasta problema?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
STef… - 19 Octombrie 2005 07:09 PM

De la ultimul update 2.0.3 (pe Tiger) se intampla o chestie ciudata si un pic deranjanta
De cate ori primesc un e-mail cu attachment si fac click pe el (pe attach) de copiaza automat pe desktop
Indiferent ce e: pdf, doc de Word, avi, mov etc
Mai are careva aceasta problema?

Nu e o problema. Ai in optiuni unde sa le salveze in general/downloads folder. Ai si optiunea sa le stearga automat cand inchizi programul, tot acolo.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

cred ca nu ai inteles. eu nu vreau, si nici nu i-am zis sa le salveze undeva
am dat doar clic pe attach ca sa-l deschid. trebuia doar sa-l deschida nu sa il si copieze pe Desktop
stiu ca e o optiune in Pref (Download folder) in care setezi unde sa-ti salveze attachmetul
nu i-am cerut asta. am facut doar clic ca sa-l deschid si hop s-a copiat pe Desktop.
naspa
ma cam enerveaza

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Ca sa il deschida atuncea cand dai click pe el, trebuie (zic eu) sa il salveze undeva. Ia incearca te rog sa setezi acel download folder in alta parte decat Desktop si vezi daca nu cumva t-i le salveaza acolo cand dai click pe ele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

In mod normal, cand dau click sa deschida un atasament, Mail il salveaza intai in ~/Library/Mail Downloads dupa care mi-l deschide de acolo. La tine o fi patit ceva acel folder, permisiuni aiurea? si de aia ti le pune pe desktop?

Apropo, eu din cand in cand mai curat fisierele de acolo, ca se aduna in timp.

EDIT: Aaaaa acum am vazut ca acel folder este pus in Preferences, deci asta e problema la tine. Tu probabil ca ai acolo Desktop.

Semnătură 

⌘-N

‹‹ Papyrus și Create      OpenOffice.org 2.0 ››