.
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 01:13 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Eugen M. - 16 Februarie 2008 05:47 AM

Go4It RO

GIZMODO USA

BOSTON USA

The Raw Feed USA

Măi omule, astea-s ca promisiunile electorale, nu se respectă niciuna! Păi hai să comparăm concretul, nu promisiunile, că nu e concurs de science-fiction. Nu că nu aș crede, sînt dintre cei care mai speră într-un procesor IBM PPC care să propună și altceva decît Intel și AMD.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Cei de la Apple i-au rugat in genunchi pe cei de la IBM (numai nu le-au facut meserie) sa dea un procesor PPC mai rece si mai avansat. Ei au vorbit, ei au auzit. Intre timp, cifra de afaceri a Apple s-a dublat. Ca intotdeauna, IBM se misca prea greu. Pai, cind bagi in buzunar cite un dolar moca pentru fiecare computer produs, cum sa nu te lenevesti?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07
Cattus Thraex - 16 Februarie 2008 02:58 PM

Măi omule, astea-s ca promisiunile electorale, nu se respectă niciuna! Păi hai să comparăm concretul, nu promisiunile, că nu e concurs de science-fiction. Nu că nu aș crede, sînt dintre cei care mai speră într-un procesor IBM PPC care să propună și altceva decît Intel și AMD.

N-am lucrat pe macuri PPC dar de la utilizatori am auzit doar laude - spre deosebire de Intel.

DAR…

Nu cred că industria computerelor personale va folosi prea curând procesoare PPC. Ca să nu mai vorbim că zvonuri insistente vorbesc despre implicarea IBM în lumea x86 prin cumpărarea AMD, aflat cam la strâmtoare acum. Mai ales că între IBM și AMD există o colaborare veche și fructoasă.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
CANARIS - 16 Februarie 2008 06:42 PM
Cattus Thraex - 16 Februarie 2008 02:58 PM

N-am lucrat pe macuri PPC dar de la utilizatori am auzit doar laude - spre deosebire de Intel.

DAR…

Nu cred că industria computerelor personale va folosi prea curând procesoare PPC. Ca să nu mai vorbim că zvonuri insistente vorbesc despre implicarea IBM în lumea x86 prin cumpărarea AMD, aflat cam la strâmtoare acum. Mai ales că între IBM și AMD există o colaborare veche și fructoasă.

PPC a fost, ani de zile, cel mai bun procesor, și ca viteză, și ca preț, și la consum de energie/per putere/viteză disipată. Păi altfel de ce l-ar fi folosit Apple? La un moment dat, IBM nu a mai continuat dezvoltarea, că n-a putut, că n-a vrut, D-zeu știe… Dacă IBM ar fi oferit în continuare procesoare mai performante decît Intel/AMD, Apple nu ar fi trecut la Intel.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 01:12 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Eugen M. - 17 Februarie 2008 01:11 AM

Un lucru pe care aș dori să pun accentul este că IBM nu va scoate pe piața publică acest computer, este doar pentru ei, pentru mândria lor, nu va fi un PersonalComputer, nu va putea să îl cumpere nimeni pentru casa lui.
De ce, simplu, pentru că vor să demontreze multor alte firme din acest domeniu, ceea ce poate face IBM.
Deci este o investiție la finalul căruia IBM să se mândrească cu realizarea ei, și totodată pentru a demonstra contrariul unor idile farse aduse lui IBM din partea altor firme de profil.

Îmi poți explica/traduce și mie ce înseamnă „...totodată pentru a demonstra contrariul unor idile farse aduse lui IBM din partea altor firme de profil”, mai ales ce înseamnă „idile farse”? Sau „idile false”??? Idila fiind ce/care/cine și, în plus, falsă?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

.

[ Modificat: 14 Mai 2010 01:14 PM de Eugen M. ]
 Semnătură 

‹‹ civilizatie?      Vista-Laptop ››