O intrebare/Rugaminte
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 16.02.08

Am un Ipod Photo de 20 de giga si am nevoie de un incarcator (i-am facut farmat si acuma trebuie bagat in incarcator ca sa isi termine formatul) Am nevoie sa il folosesc circa 2 minute si parca nu as da 130 de lei pe el smile Rugamintea: este pe aicea cineva din Cluj care m-ar putea ajuta cu un incarcator? (dau o bere) si Intrebarea stie cineva unde e magazinul Apple din Bucuresti? presupun ca acolo pot ruga pe cineva sa il bage 2 minute in priza. Am nevoie de adresa pt ca nu pot merge eu cu el si va merge cineva care nu stie deloc Bucurestiul. Multumesc

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Vezi ca ai magazin apple si in cluj nu stiu exact unde dar daca il intrebi pe nihilsinemac aici pe forum iti va da el indicatii unde e. raspberry

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

http://www.apple.ro/ro_/apple/wheretobuy/area1.html
daca nu vrei la cluj, mergi in bucuresti, la noumax. sau in alta parte

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da’ de ce nu-l incarci putin prin USB la calculator?