Am mai multe macuri dar acum mi-am cumparat un laptop cu Vista. E o copie slaba de Mac si nu o recomandez. Laptopul a costat 799 Euro cu 2GB RAM. Sunt colectionar de computere. Mi-am luat internet mobil de la http://www.telering.at (Willi) care costa 16 Euro lunar cu 6 GB, cu asta sunt multumit.
eu cred ca e o greseala pe undeva…din pacate nu cunosc limba germana si nu ma pot lamuri. cred ca aia 6GB sunt orice altceva dar nu rata de transfer. ar putea fi si rata de transfer dar la ceva mai mult de 16eur/luna
Deceanu, ti-ai stricat colectia cu uratenia aia.
Internetul insa, tot respectul!
altero, ce colecționează oameni cel mai frecvent? “chestiile” mai puțin obișnuite din ce ne înconjoară: aberații, defecte de fabricație, filateliștii știu câte crime s-au făcut pentru colile defecte ale primelor timbre emise în noua caledonie, colile bune n-au prea avut căutare…
poate vroia o veioză, sau un pc de testat viruși… sau poate că are nostalgia windows…
Ma bucur ca m-ati primit bine. Dupa cateva zile pot sa spun ca Vista nu se compara cu Macul. Am un laptop Mac cu Tiger si e mult mai bun.
Internetul mobil de la Telering insa e foarte bun. Il se poate instala si la Mac fara probleme. Nu e o greseala, costa 6 GB transfer lunar doar 16 Euro! Are modem Huawei cu USB, il bagi, il deschizi si se instaleaza automat. Am editat un articol pentru revista “PC-News” din Viena: http://pcnews.at/ Bineinteles e in germana.
Am mai multe Macuri clasice care le iubesc foarte mult. Am cumparat iCab si ma descurc foarte bine.
eu cred ca e o greseala pe undeva…din pacate nu cunosc limba germana si nu ma pot lamuri. cred ca aia 6GB sunt orice altceva dar nu rata de transfer. ar putea fi si rata de transfer dar la ceva mai mult de 16eur/luna
pai daca te duci pe pagina indicata de el scrie si dai click pe bulina rosie cu oferta 6GB 16er/luna ai sa vezi ca pomeneste acolo de 7Mbit/s. Banuiesc ca e Mir-ul. Oricum pe o solutie mobila mir de 7mbit/s e super ok. numai sa-l atinga….
Eu am abonament de 2 megi si descarc (de prin vecini, ca am 4 hop-uri pana la hdbits) un film cam de 2 ori mai repede decat dureaza sa-l vad. Ce sa vreau mai mult?
Eu am abonament de 2 megi si descarc (de prin vecini, ca am 4 hop-uri pana la hdbits) un film cam de 2 ori mai repede decat dureaza sa-l vad. Ce sa vreau mai mult?