1 din 2
1
Vista-Laptop
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Dragi prieteni!

Am mai multe macuri dar acum mi-am cumparat un laptop cu Vista. E o copie slaba de Mac si nu o recomandez. Laptopul a costat 799 Euro cu 2GB RAM. Sunt colectionar de computere. Mi-am luat internet mobil de la http://www.telering.at (Willi) care costa 16 Euro lunar cu 6 GB, cu asta sunt multumit.

Multe salutari,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Si pret pt produsul pe care il vinzi?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu vinde dom’le nimic.

Deceanu, ti-ai stricat colectia cu uratenia aia. smile
Internetul insa, tot respectul!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu cred ca e o greseala pe undeva…din pacate nu cunosc limba germana si nu ma pot lamuri. cred ca aia 6GB sunt orice altceva dar nu rata de transfer. ar putea fi si rata de transfer dar la ceva mai mult de 16eur/luna

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
altero - 17 Februarie 2008 06:51 AM

Deceanu, ti-ai stricat colectia cu uratenia aia. smile
Internetul insa, tot respectul!

altero, ce colecționează oameni cel mai frecvent? “chestiile” mai puțin obișnuite din ce ne înconjoară: aberații, defecte de fabricație, filateliștii știu câte crime s-au făcut pentru colile defecte ale primelor timbre emise în noua caledonie, colile bune n-au prea avut căutare…
poate vroia o veioză, sau un pc de testat viruși… sau poate că are nostalgia windows…

să-l stăpînești sănătos!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 30.12.06

Ma bucur ca m-ati primit bine. Dupa cateva zile pot sa spun ca Vista nu se compara cu Macul. Am un laptop Mac cu Tiger si e mult mai bun.

Internetul mobil de la Telering insa e foarte bun. Il se poate instala si la Mac fara probleme. Nu e o greseala, costa 6 GB transfer lunar doar 16 Euro! Are modem Huawei cu USB, il bagi, il deschizi si se instaleaza automat. Am editat un articol pentru revista “PC-News” din Viena: http://pcnews.at/ Bineinteles e in germana.

Am mai multe Macuri clasice care le iubesc foarte mult. Am cumparat iCab si ma descurc foarte bine. grin

Multe salutari din Austria,
Christian

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

6gb transfer nu rata de transfer

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

aia 6 g ii fac intr-o zi LOL

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 18.10.06
mediaconvertor - 17 Februarie 2008 06:57 AM

eu cred ca e o greseala pe undeva…din pacate nu cunosc limba germana si nu ma pot lamuri. cred ca aia 6GB sunt orice altceva dar nu rata de transfer. ar putea fi si rata de transfer dar la ceva mai mult de 16eur/luna

pai daca te duci pe pagina indicata de el scrie si dai click pe bulina rosie cu oferta 6GB 16er/luna ai sa vezi ca pomeneste acolo de 7Mbit/s. Banuiesc ca e Mir-ul. Oricum pe o solutie mobila mir de 7mbit/s e super ok. numai sa-l atinga….

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06
GabrieL - 17 Februarie 2008 04:58 PM

aia 6 g ii fac intr-o zi LOL

In 3 ore… :D

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: București. Drumul Taberei
Macuser din: 06.10.07

dot: am zis sa nu fiu carcotas. ca de fapt ii iau in 8-10 minute LOL

Semnătură 

just !

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

cel mult tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Băi frate, ce ți-e și cu vitezele astea de net. Am abonament de 16 megi și descarc mai repede decît copiez de pe unitatea optică. LOL

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu am abonament de 2 megi si descarc (de prin vecini, ca am 4 hop-uri pana la hdbits) un film cam de 2 ori mai repede decat dureaza sa-l vad. Ce sa vreau mai mult?

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07
altero - 17 Februarie 2008 10:57 PM

Eu am abonament de 2 megi si descarc (de prin vecini, ca am 4 hop-uri pana la hdbits) un film cam de 2 ori mai repede decat dureaza sa-l vad. Ce sa vreau mai mult?

Cum adică 4 hopuri până la hd bits? smirk

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

hop, hop, hop, hop si aseeaa…
ia HașDeul, nu mai sta!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

1 din 2
1

‹‹ .      Imprimanta pentru PLICURI ››