Pana la urma nu cred ca ar fi buna optiunea cu Ignore: threadul ar arata ca svaiterul. Plus ca unii tot ar raspunde troll-ului si atunci chiar ca nu mai intelegi nimic.
Parerea mea se compune din doua citate: psergiu: “do not feed the troll” + Stefanel: “Se numeste autocenzura si foloseste impotriva celor care abereaza.”
Mi-am facut un automatism (bun/prost) si citesc toate posturile.
Nenorocirea face ca unele persoane scriu mult, prost, vor sa para mai interesante…. nu spun nimic de fapt.
Lucrul asta am observat ca se tot repeta, asa ca mi-ar fi mult mai bine daca as putea ignora persoana x, y, z.
A devenit obositor chiar si saritul cu scroll peste acele texte!
Sunteti rai. Daca omul e deschis si spune tot ce crede gata - ii dati in cap. Conservatorilor. Totalitaristilor. Unde e dreptul la opinie ? Unde e libertatea presei ? Moshnegi scartzari ce suntetzi ...
Si eu credeam ca e om serios X asta ca mai spusese cate ceva util din cand in cand. Nici nu mi-am dat seama ca m-am apucat sa hranesc troli pana cand mi-a zis psergiu. Sunt pro exprimare libera si nu mi-am dat seama ca invadase peste tot. Acum sunt mai atent si mai ales mai flexibil in a evalua co-scriitorii de forum (mama lor de grafomani)!
Asta cu ignore ar fi fost utila pentru imaginile userilor ca fac epilepsie temporala cand vad imaginea lui iBam de exemplu. Mi-e dor de firefox si al lui adblock cand o vad…
Sunteți bucuroși acuma în mica voastră oază de liniște și armonie unde toata lumea postează threaduri plăcute despre lucruri plăcute ? Sunteți fericiți în utopica voastră societate perfectă ? HUO !
PS: Tudor - nu esista o setare ca post-urile sa nu mai poata fi editate la un timp teta dupa ce au fost puse ? (cum ar fi o ora sau 15 min ?) Sau sa poti doar adauga ceva la ele nu sa stergi textul deja scris ?
Subscriu la necesitatea blocarii editarilor. Mai degraba o scoatem de tot (si lasam niscaiva greseli gramaticale) decat sa fie topicuri “zombie”.
psergiu: nu vad ce e asa rau cu thread-urile placute. Iar aici nu vad sa fi “cenzurat” cineva ceva. Nimeni nu a impiedicat pe vreun altul sa posteze ceva. Dreptul la replica apartine tuturor.