2 din 2
2
Ignore!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

De cand sunt eu pe acest forum, 3 persoane s-au suparat si au plecat. Parerea mea este ca nici una dintre ele nu a avut motive temeinice, strict legate de acest forum. La peste 300 de membri din care vreo 50 mai activi, se mai intampla si d-astea.

Si eu sunt de acord sa se blocheze editarea, de preferinta dupa ceva timp (15 min sau mai mult).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Tudor… pune colega niste butoane de IGNORE si BLOCK USER ca doar suntem intr-o comunitate get-beget romaneasca, nu de alta dar sa ne putem balacarii in liniste… ce mama dracu’. Si mai util: pune un buton de DELETE USER ca probabil o sa fie sfant. Dreptul la libera exprimare il are fiecare atat timp ca nu aduce atingere bunului simt sau celor 7 ani de acasa. Fiecare este deranjat de ceva dar asta nu inseamna ca trebuie sa ai un buton de IGNORE, e absurd. Personal nu vreau sa mai fac parte dintr-un grup din care unii se gandesc la ignoranta sau la a ignora pe cineva sau ceva. Pacat ca sunt prea putini cei care stau stramb si gandesc drept intr-o haita flamanda de orgolii absurde. RESPECT pentru unii, ignoranta pentru cei ce se gandesc la ea. Din acest moment nu mai plictisesc pe nimeni cu parerile sau sfaturile mele. Las locul altora care stiu mai multe si sunt mai experimentati in acest domeniu. Pacat ca nu am optiunea de a putea sa-mi sterg contul.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

propun sa isi stearga fiecare post-urile din acest thread

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Si uite asa se supara iar oamenii…