2 din 2
2
Imprimanta pentru PLICURI
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

pixma este printre cele mai rentabile imprimante de pe piata, are cele mai ieftine consumabile.

reincarcatul il faci cind esti student si ai de printat jdemii de referate, dar cind este vorba de un mijloc de productie… cele originale iti garanteaza calitatea si multumirea acelui client care a avut indrazneala si speranta sa te contacteze, gresesc sau am stat eu prea mult plecat din romania?

ne rupem in figuri cu utilaje care mai de care… dar de cirpeala tot nu scapam!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07
haris - 28 Februarie 2008 12:32 AM

pixma este printre cele mai rentabile imprimante de pe piata, are cele mai ieftine consumabile.

reincarcatul il faci cind esti student si ai de printat jdemii de referate, dar cind este vorba de un mijloc de productie… cele originale iti garanteaza calitatea si multumirea acelui client care a avut indrazneala si speranta sa te contacteze, gresesc sau am stat eu prea mult plecat din romania?

ne rupem in figuri cu utilaje care mai de care… dar de cirpeala tot nu scapam!

Corect de cârpeală tot nu scăpăm. De ce? Pentru că există tot felul de găozari de colț de stradă care se laudă că ce pot ei pentru 10 cenți în minus și cât de bine fac ei și ce mașini brici au ei. În momentul în care iei clienți noi și vrei să oferi caliatate la preț redus te lovești de ăstia si te gândești că trebuie să începi și tu să faci rabat. Și din păcate ajungi în aceiași oală cu ei. Nu știu dacă mă fac înțeles. Ca DTP-ist am fost în multe locuri să dau BT și am mai fost pus în fața faptului împlinit că mașina cu cernelurile pe care avea în ea nu putea mai mult…. de ce? Pentru că era cu 10 cenți mai ieftin. Am încercat să explic la firmă că MAȘINA nu poate mai mult. Da cine a picat de gușter? Evident IO. De ceva vreme nu mă mai duc la BT. Dau CROME și să se spele cu ele pe cap. Dacă nu iese treaba lor să muncească să refacă.
Deși zilele trecute am fost la un BT că-mi era dor, nu de alta, și mai aveam puțin și-l dădeam pe mșinist la o parte că mă întreba dacă culoarea e bună...???!!!.... WTF privește CROMA omule că tot de voi e dată, ți se pare că albastrul ăsta e ca acolo? Mai ridică Cyan pe porțiunea asta…. Sus nu consumă.... Nu are nici o legătură..... Ridicăăăă.... Magenta aici să ieșim cu asta…... Ridică Yelow 10 procente si coboară Cyan că o dăm de gard…. În 20-30 de minute ieșea aproape de ce voiam să iasă....
Ce să mai zic de cârpeală și de… nu mai zic nimic.

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.12.07

Salut,

Tin sa te contrazic in ceea ce priveste cerneala offset (despre asta presupun ca e vorba). Cea proasta in principiu nu o simti imediat si trebuie sa ai ceva experienta ca sa o deosebesti de cerneala buna: nu se usuca usor, este slab pigmentata si trebuie sa iei cu lopata cerneala, nu se fixeaa cum trebuie, etc. Eu unul am ajuns la concluzia ca cel mai ieftin, nu bine, nu placut, nu ca la carte, ci ieftin este sa mergi cu o cerneala foarte buna.

In mare parte rationamentul tau este foarte corect, de multe ori se compara mere cu pere.

A

Semnătură 

PowerMac G4
Macbook White 2.16
iPhone 3G/16GB

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 02.02.07

smile

oameni buni ... eu inca sunt pe digital ... nu pe offset ... si in digital desi tot timpul de cand am achizitionat in 2004/2005 prima masinuta ... toti mi-au sarit in cap de ce vreau sa-mi iua un utilaj XEROX si de ce nu-mi iua Minolta/Cannon si altele ... si raspunsul meu a fost si va ramane ... dupa parerea mea ... calitatea XEROX nu o bate nimeni in domeniul asta minitipar digital ... poate HP si Xeikon dar ei nu au utilaje mici/medii si nu au service in Romania ... asa ca XEROX ramane unic ... iubesc masinile lor ... chiar daca comparativ cu o Minolta/Cannon etc etc e mult mai greu de intretinut dar merita

Iar la subiect daca vorbim ... faza cu plicurile ... ce alta varianta am eu in cazul in care clientul imi cere 300 plicuri 4+0 personalizate ? (nu fonte sa va inchipuiti logo / sigle / unii chiar poze cu produsele lor) ... cum ii pot ajuta eu decat cu o imprimanta ?

Semnătură 

iPhone 4 [32G]
2 x iMac 2012 27” i7 3.4Ghz 32GB OS X Mavericks
1 x MacBook Pro 2012 i7 2.6Ghz 8GB Anti-Glare OS X Mavericks
1 x iMac White 2GHz Intel Core 2 Duo 4GB OS X Snow Leopard
0 (zero) x Windoze Micro$oft from 2007

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

nu il poti ajuta decit facindu-ti un calcul = tirajul minim
daca-i explici ca tirajul minim este de 1500 de bucati -de exemplu- si ca plateste acelasi pret si pentru 100 si pentru 300 si pentru 1500, o sa ai banii pentru consumabile si echipamente…
citeodata mai trebuie sa inveti si clientul despre rentabilitate smile

2 din 2
2

‹‹ Vista-Laptop      Haikuware ››