haris - 28 Februarie 2008 12:32 AM
pixma este printre cele mai rentabile imprimante de pe piata, are cele mai ieftine consumabile.
reincarcatul il faci cind esti student si ai de printat jdemii de referate, dar cind este vorba de un mijloc de productie… cele originale iti garanteaza calitatea si multumirea acelui client care a avut indrazneala si speranta sa te contacteze, gresesc sau am stat eu prea mult plecat din romania?
ne rupem in figuri cu utilaje care mai de care… dar de cirpeala tot nu scapam!
Corect de cârpeală tot nu scăpăm. De ce? Pentru că există tot felul de găozari de colț de stradă care se laudă că ce pot ei pentru 10 cenți în minus și cât de bine fac ei și ce mașini brici au ei. În momentul în care iei clienți noi și vrei să oferi caliatate la preț redus te lovești de ăstia si te gândești că trebuie să începi și tu să faci rabat. Și din păcate ajungi în aceiași oală cu ei. Nu știu dacă mă fac înțeles. Ca DTP-ist am fost în multe locuri să dau BT și am mai fost pus în fața faptului împlinit că mașina cu cernelurile pe care avea în ea nu putea mai mult…. de ce? Pentru că era cu 10 cenți mai ieftin. Am încercat să explic la firmă că MAȘINA nu poate mai mult. Da cine a picat de gușter? Evident IO. De ceva vreme nu mă mai duc la BT. Dau CROME și să se spele cu ele pe cap. Dacă nu iese treaba lor să muncească să refacă.
Deși zilele trecute am fost la un BT că-mi era dor, nu de alta, și mai aveam puțin și-l dădeam pe mșinist la o parte că mă întreba dacă culoarea e bună...???!!!.... WTF privește CROMA omule că tot de voi e dată, ți se pare că albastrul ăsta e ca acolo? Mai ridică Cyan pe porțiunea asta…. Sus nu consumă.... Nu are nici o legătură..... Ridicăăăă.... Magenta aici să ieșim cu asta…... Ridică Yelow 10 procente si coboară Cyan că o dăm de gard…. În 20-30 de minute ieșea aproape de ce voiam să iasă....
Ce să mai zic de cârpeală și de… nu mai zic nimic.