Am si eu o intrebare,am cumparat limewire pro pt mac si am luat cateva filme cu el,nu imi face cine stie ce probleme la router e chiar ok,singura problema este ca dupa ce iau filmele cand incerc sa le deschid imi spune: ” The file is not a movie file.” dar mi-a facut la foarte multe filme,imposibil sa fie toate fisierele cu probleme.
Cu xtorrent era totul ok dar m-am mutat de pe clicknet pe rds si acum xtorrent imi face probleme la router….nu il mai pot folosi..
uite aici am incercat sa deschid primul din cele 4.
si din ce am vazut eu la cele care merg nu arata semnul quicktime si scrie avi pe fisiere,arata imaginea cu inceputul filmului….
altero transmisions l-am bagat si l-am probat dar la fel ca limewire si xtorrent imi strica ruter-ul…ba imi merge greu netul si download-ul…ba imi merge bine….se pare ca pe rds e cam nasol
Daca te aude mediaconvertor ca zici ca un soft iti strica router-ul, nu te vad bine…
Nu se poate sa nu mearga torentele, chiar si pe rds. (Altii mai au probleme?)
Tu ești sigur că ai Firewall-ul inactiv? Sau, dacă e activ, ai “găuri” în el pentru Transmission? Dar în interfața router-ului i-ai deschis porturi? În Transmission ești sigur că folosești porturi corecte?
Hm, cam multe întrebări, dar toate sînt importante.
Imposibil dupa părerea mea…locuitor al Vâlcea City - RDS 4Mbps - uTorrent 1.7.7 şi 1.8 BETA merg torentele zupper….sau poate au pus ochiu pe el băieţii de pe la tehnic de pe-acolo
[ Modificat: 20 Februarie 2008 03:15 AM de B-u-B-u ]
Imposibil dupa părerea mea…locuitor al Vâlcea City - RDS 4Mbps - uTorrent 1.7.7 şi 1.8 BETA merg torentele zupper….sau poate au pus ochiu pe el băieţii de pe la tehnic de pe-acolo
uTorrent?! Păi e vorba de Transmission, xTorrent, Limewire….. În ceea ce privește partea cu băeții, e posibil să-i fi pus un download cap, dar nu cred.