uite aici poza e facuta la wireless,la cablu ma gandesc ca merge si mai bine,deci cum am zis,pe rds e totul perfect pana cand deschid o aplicatie de torenti.oricum m-am convins ca e de la ei 100% deoarece am bagat orange-ul si imi merge perfect,imi lua cu 220kbps cu xtorrent.
direct in mac prin usb,dar rds-ul ori ca e prin router ori cu cablu direct acelasi lucru se intampla.
cred ca e timpul sa mai si inchiriez filme cel putin o perioada pana e gata fiber link.
IMPOSIBIL!! mi-am mancat 3 ani din viata cu astfel de probleme, cu clienti ca tine. atata timp cat un trafic prin ftp sau orice alta solutie este in parametrii normali, conexiunea este ok. configurarea modemului este mult prea simpla iar atata timp cat, repet, un trafic printr-un, de ex, client de ftp este in parametrii normali, problema este la tine.
cu atat mai mult cu cat lui bubu ii merge bine. iar la cati locuitori are ramnicu valcea si la cati abonati rds sunt, cred ca un singur CMTS, hai maxim 2, face fata cu brio.
[ Modificat: 22 Februarie 2008 08:03 AM de Mediaconvertor ]
ia deschide un browser si intra pe http://192.168.100.1/
fa cate un printscreen la toate paginile, la toate link-urile pe care le poti deschide din acea pagina principala. ar trebui sa fie 4 pagini. da click pe bulinele alea colorate. iei acele printscreen-uri, le arhivezi si-mi trimiti un mail pe .
nu mi-l deschide nici safari nici firefox nici camino…
Safari can’t open the page.
Safari can’t open the page “http://192.168.100.1/” because the server unexpectedly dropped the connection, which sometimes occurs when the server is busy. You might be able to open the page later.
am motorola,uite chiar acum am facut 2 printscreen-uri 1 cand eram conectat la net prin n95 prin bluetooth si al 2-lea cand eram pe rds.
cand eram pe orange doar am dat search in xtorrent si uite cate filme mi-a gasit.
pe rds am stat de 2 ori mai mult,2 min sa zic si mi-a gasit doar cateva si uite si pagina de pro sport ce greu o incarca….chestia asta dureaza 2 min sa zic,dupa isi revine netul merge…dupa 10 min iar 2 min nu imi merge si tot asa,asta se intampla cand deschis xtorrent sau alte aplicatii de genu asta.
[ Modificat: 22 Februarie 2008 08:27 AM de boboc ]
prietene, tu nu vezi nimic eronat in rationamentul tau? hai sa facem o analogie:
suntem intr-o camera si avem un bec aprins. apasam intrerupatorul si becul se stinge. noi nu vrem sa se stinga becul atunci cand apasam intrerupatorul. ce facem ca sa nu se mai stinga? e de vina RENEL-ul ca se stinge cand apasam intrerupatorul?
frate nu te supara pe mine dar eu stiu exact ce vad acasa,fara nici un wireless…cu cablu direct din modemul motorola in mac imi face aceleasi fitze…acolo nu mai e de vina nici un router,nici o setare….
providerul iti furnizeaza internet. nu-ti furnizeaza conexiune p2p sau punct-la-punct sau alte prostii. atata timp cat totul e ok PANA IN MOMENTUL IN CARE DESCHIZI acele aplicatii, sa fii sanatos. totul e ok dpdv al furnizarii serviciului. SINGURA greseala ce se poate strecura in procesul de configurare al unui modem, este latimea de banda. dar in cazul tau, rata de transfer este conforma cu cea stipulata in contract deci modemul este configurat ok.
sunt curios daca si pe win cu alti clienti de torrenti, la fel se intampla. daca ai avea bunavointa sa verifici, ar fi ok
da,deci limewire il am platit si il pot downloada de pe site-ul lor de cate ori vreau.
am si un vista home basic pe alt laptop si chiar azi am instalat acolo limewire.
imi face exact aceleasi fitze,imi ia sa zic 10 min imi downloadeaza….dupa 10 min imi scade de la 200 kbps la 1kbps si netul pica,daca am cateva aplicatii deschise imi pica pe rand,mi se deconecteaza messengerul,i explorer incarca ffffff greu si tot asa,exact ca in osx.
asta am uitat sa iti spun…deci chiar azi l-am testat si pe windows,prin wireless cat si prin utp…
am testat doar limewire pe windows.o sa mai testez bitcommet.
ai conectat laptopul cu vista direct in modem? si-a luat din modem ip prin dhcp?
e foarte bine ca ai verificat si cu win. vezi maine cu bitcommet sau alt client si sa ne spui si noua. fa niste printscreen-uri
O sa mai incerc odata cu cablu direct cu utorrent si bitcommet,daca imi face aceleasi fitze e clar.
O sa revin cu amanunte.
in vista cum fac print screen?
acestea fiind zise, permite-mi sa am niste indoieli vis-a-vis de:
bobocbbb - 22 Februarie 2008 08:30 AM
frate nu te supara pe mine dar eu stiu exact ce vad acasa
si de corectitudinea setarile pe care le-ai fracut sau refacut
bobocbbb - 21 Februarie 2008 07:58 PM
am refacut setarile cum am zis de zeci de ori
presupun ca pe laptopul cu win, ai tasta pe care scrie, al draq de sugestiv, PRINTSCREEN. asta nu inseamna ca atunci cand primesti mesajul “press any key” sa cauti tasta pe care scrie “ANY”
dupa ce apesi butonul pritscreen, deschizi PAINT-ul, apoi mergi la EDIT, alegi Paste. Apoi mergi la FILE si alegi SAVE AS si salvezi fisierul unde vrei. Dar sa alegi sa se salveze cu extensia jpg nu bitmap cum vine default si cum salveaza toate secretarele si HR-eristele.