4 din 4
4
Limewire Pro
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Apropo mediaconvertor nu cumva ştii parola pentru modemurile Webstar care apare când accesezi http://192.168.100.1 smile mi-e dor să mă mai benoclez pe acolo tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

eu am webstar si nu-mi cere nici o parola. iar singurule informatii pe care le vezi acolo si care te pot ajuta, ar fi valorile decibelilor pe revers si pe direct. dar astea sunt in functie de tipul de abonament la tv. directul trebuie sa tindă catre 0. dar sunt multi factori care influenteaza aceste valori….cum am spus, de la tipul de abonament tv, pana la temperatura de afara sau de nr de distribuitoare din casa.

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Da nu ştiu ce să zic…anul trecut prin aprilie am descoperit pagina cu informaţiile ăstea dar nu era asta cu 100 era alta 192.160.0.1 .După aceea prin noiembrie mi-am adus aminte de treaba asta şi am vrut să intru din nou pe acolo,dar adresa din păcate nu mai mergea.Am gugăluit puţin şi am găsit adresa asta 192.168.100.1 unde am incercat să intru şi imi apare asta

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

uite mediaconvertor am facut si in windows printscreen-uri
la prima cu limewire i-am facut printscreen cand imi scazuse la download de la 200kbps la 9kbps si yahoo messenger mi se deconectase si nu imi intra,dupa am luat si utorrent si am facut 1 printscreen cand imi downloada bine si 1 cand la fel mi s-a deconectat messenger-ul si mi-a scazut de la 268kbps la 17.
toate au fost facute cu cablu direct fara router fara nimic.

[ Modificat: 22 Februarie 2008 06:23 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

raman la ideea mea ca e de la rds…si la modul asta pot lua filme,las laptop-ul asa cateva ore fara sa folosesc nici o aplicatie si pica net-ul cate 2 min dupa isi revine si downloadeaza normal,dar cum am patit cu limewire din 4 filme sa nu imi mearga niciunu….sincer mai bine ma las si imi inchiriez smile

[ Modificat: 22 Februarie 2008 06:26 PM de boboc ]
 Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

pana una-alta, limiteaza-ti din clientul de torrent, rata de transfer pe upload, la jumatate din garantarea pe care o ai. deci daca ai abonament up to 2mb, pune uploadul la 1 mb

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

am de 4mb,mi au zis si de la rds ca asta e singurul lucru care pot sa il fac,mersi mult de tot la toti pt ajutor

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

deci tu stiai cum se rezolva problema dar ne-ai dat de treaba?
am inteles ca deja ai facut acea limitare la upload dar tot ai probleme…
e normal sa se duca modemul in balarii, adica sa se desincronizeze cand traficul te rupe in paishpe atat pe upstream cat si pe downstream. se duce draq pt ca nu-i mai ramane banda sa comunice cu CMTS-ul iar acesta il vede ca modem inchis, scos din priza.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La xtorrent am la preferences limit upload bandwidth la 10kbps era la 20.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

se mai poate limita de undeva din alta parte?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

o sa-ti limiteze hardul, in curind…

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

se strica hdd-ul de la torenti?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

da, cam repede wink

4 din 4
4