Azi mi-a picat din nou iphone-ul dar de data asta dupa ce am terminat o discutie telefonica si am vrut sa-i dau end call numai ca era ecranul negru si nici nu-si mai revenea…Plus ca mi se pare ca se misca ceva mai greu…Aveti idee de la ce poate fi sau a mai patit cineva acelasi lucru? Poate fi de la faptul ca am cartela mai veche? Dar probleme au aparut de curand dupa ce-am instalat Big boss sources, kb2 si simport.
[ Modificat: 27 Februarie 2008 09:46 PM de Cri00 ]
ai SMB, Customize ? astea cam ingreuneaza meniul, ai un mic lag la raspunsul comenzilor din meniu ?
unele programe din instaler nu-s atat de benefice pe cat par !
kb2 nu are ce sa ingreuneze, SIM-ul nu are nicio legatura, eu am SIM-ul de 8 ani de zile si merge brici :D(e d’ala vechi de connex)
vezi acolo la Installer/Uninstall mai da jos niste teme, SMB, si alte programe inutile !
Instalat n-am decat community sources, installer, kb 2 si iworld…in rest nimic. E un lag intr-adevar la comenzi fata de cum era inainte cand nu folosisem kb2/simport/big boss
Bineinteles ca poate sa fie si cartela de vina! Esti pe orange? daca da, atunci du-te si schimba cartela cu una noua, sim-urile mai vechi de la orange au probleme ( nu toate, doar unele din ele, si unele au probleme mai grave altele mai putin)
Pe connex, actual vodafone nu au fost probleme pt. ca ei au folosit un singur tip de sim, pana la introducerea 3g
Fa un restore daca problemele sunt dese.
El se mai blocheaza din cand in cand fara sa ii faci ceva anume.
Am cartela connex…veche de 10 ani. Nu si-ar reveni un pic daca as da reset all settings in loc de restore?
Nu mi se blocheaza asa des dar numai ca pana acum mi s-a blocat de 2 ori in maps si o data dupa ce am vorbit la el (Plus un mic lag)
Daca e connex atunci cartela nu are nici o vina; ba da poti incerca si un reset all settings, poate sa iti rezolve lagul din meniu. Incearca toate metodele, dar tine cont ca de cand cu zihone un restore dureaza foarte putin; dupa ce a facut itunes restore la iphone, deschizi ziphone si activarea dureaza 45 sec.
in loc de simport mai bine ai folosi pentru “contacts” sync-ul din iTunes cu outlook, am incercat toate metodele pentru “contacts” si cel mai multumit am fost cu sync-ul outlook, bine acuma fiecare cu iPhone-ul lui face ce vrea.
In primul rand imi cer scuze daca s-a mai discutat despre asta dar am si eu cateva “mici nelamuriri”:
1. Cum pot scoate auto-correctul cand scriu sms?
2. Exista vreo modalitate sa functioneze route-ul din google maps la noi? (adica spre ex sa-mi arate ruta de la Bucuresti la Sibiu )
3. Cea mai mare problema: am pierdut toate numerele de telefon de pe agenda…iphone-ul nu vede nimic din ce e pe sim…exista vreo modalitate de a-l face sa le vada?
4. Stiti vreun loc/magazin de unde se poate cumpara o husa si buna si frumoasa pt iphone?
Mentionez ca e 1.1.2 si va multumesc anticipat pentru raspunsuri!
1.In installer, adaugi la surse din folder-ul Sources—> Community Sources, dupa care din folder-ul Tweaks instalezi ‘KB’
2.Da, merge route-ul dar doar pe varianta 1.1.3 (cel putin doar pe 1.1.3 l-am facut sa mearga in RO, in tarile civilizate route-ul merge pe toate versiunile) dar mai bine te lipsesti, Coco Bango (a se citi Romania) nu are harti
3.Dupa ce ai instalat Community Sources, tot in folder-ul sources, mai gasesti niste surse ‘BigBoss’ le instalezi pe rand, dupa care te duci in folder-ul utilities si instalezi SIMPORT este gratis si face fix ce vrei tu.
4.Husa incearca la NouMax, am vazut ceva pe acolo daca vrei, dar sa stii ca iphone-ul este foarte rezistent, si se zgarie destul de greu
punctul 3 nu am inteles deloc. Am adaugat la surse linkul dat mai jos de un coleg dar nu gasesc simpotul asta nicaieri. Ce am facut gresit ?
Nu nu ai inteles , cind am zis ca nu imi apare ma refer la faptul ca atunci cind scriu un sms sau ceva in note nu imi auto corecteaza el nimic scriu cum vreau eu dar nu am instalat acest KB in firmware 1.1.2 deloc , dar este adevarat ca l-am avut instalat in firmware 1.1.1 de unde am facut update cu oktoprep la 1.1.2 . Acum in installer la uninstall nu imi apare totusi KB deloc
eu am instalat kb2 din twiks 1.1.1 pe un IP 1.1.1 otb si chiar si dupa desinstalare functia de autocorection a ramas off/ l -am instalat din nou, din curiozitate sa inteleg de ce se intimpla asta, si inainte de al desinstala a doua oara am setat pe on autocorection ...bineinteles ca a revenit setarea de autocorection pe on.
in info link ul kb2 lui se spune ca face un backup file la cea originala, si can be restored after uninstalation…. dar se pare ca au omis sa spuna ca asta depinde de setarea din naintea desinstalarii kb2 ului.