probleme ipod nano gen 3 8gb
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 14.10.05

1. Mi se blocheaza cand il sincronizez
2. Mi se blocheaza cand ii pun nike+ ul
3. Mi se reseteaza setarile meniurilor
4. E formatat de mac si nu ma lasa sa pun nimic pe el de pe pc

am reinstalat software-ul dar degeaba. Blocarile nu para foarte des, se inampla cam odata pe saptamana si , am observat eu, atunci cand ipod-ul este aproape plin.

ce ma sfatuiti?

PS: nu mai am certificatul de garantie :(

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Grotania, Bucuresti
Macuser din: 15.06.07

Folosesti cumva vreo husa ce are magnet?

Semnătură 

I take no joy in this, but I see no other way.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
mirceahr - 20 Februarie 2008 08:14 PM

Folosesti cumva vreo husa ce are magnet?

nu, nu-mi plac husele. Si nu-mi place nici suprafata aia stralucitoare de pe spatele ipodului. De abia astept sa se zgarie smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum am vazut partea cu ” se intampla cand este aproape plin” incearca sa nu il mai umplii lasa liber 150mb~200mb…imi pare rau dar mai mult ajutor nu iti pot aferi, ma depaseste problema.
Sunt de acord spatele lucios, este urat, mai ales ca se zgarie daca respiri prea aproape de el; in fine nimeni si nimic nu este perfect smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pentru punctul 4.: pune pe Windows MacDrive si Windowsul va vedea si va scrie pe orice disc formatat Mac.
Si intr-adevar, lasa-i ceva spatiu liber sa respire.

Cat despre spatele lucios, am vazut la un moment dat pe un sit (flickr?) o serie de poze facute de useri in cele mai “exotice” locuri, prin reflexia de pe spatele iPodului. Unele erau chiar funny.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 15.10.07
Ciprian - 20 Februarie 2008 06:33 PM

Cati KM ai facut? Ai intrat pe http://www.runnerplus.com?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
altero - 21 Februarie 2008 05:50 AM

Pentru punctul 4.: pune pe Windows MacDrive si Windowsul va vedea si va scrie pe orice disc formatat Mac.

Cat despre spatele lucios, am vazut la un moment dat pe un sit (flickr?) o serie de poze facute de useri in cele mai “exotice” locuri, prin reflexia de pe spatele iPodului. Unele erau chiar funny.

Stiu le-am vazut si eu, dar totusi…mai bine renunta la spatele ala, ia zi tu altero ca amandoi aveam ‘classic’ cum ar arata cu fata noua, daca ii punea spatele mat ca la iphone?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
bamse16 - 21 Februarie 2008 06:07 AM
Ciprian - 20 Februarie 2008 06:33 PM

Cati KM ai facut? Ai intrat pe http://www.runnerplus.com?

salut,

intru pe nikeplus.com, am deja vreo 15 km, dar sunt la inceput

o solutie ar fi fost sa-l formatez de windows. dar cum trebuie sa-l formatez cam saptamanal nu vreau sa ma incurc (n-am pc acasa)

asta e, trebuia sa ma gandesc eu ca l-am luat prea ieftin (350 de lei de pe okazii). Sa-mi fie invatatura de minte

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.03.08

Am si eu o problema asemanantoare…sa zic asa.
am un ipod de 3 zile ..doar.au si aparut problemele…la inceput,nu incarca,imediat dupa,a stat blocat 5 ore.abia dupa ce l`am scapat accidental a inceput sa mearga..azi dimineata nu am avut probleme cu el,dar acum cateva ore,am incercat sa il conectez la laptop,si windowsul nu il “vedea”...mi`am dat seama imediat ca s-a blocat…stau de 2 ore cu el asa.adica nu reactioneaza,nu nimic..nici clickurile nu se mai aud…pur si simplu ta blocat.incep sa cred ca iPod-ul e cea mai mare teapa si regret ca l-am luat…
aveti vreo idee ce pot face inafara sa il trimit la un service ceva ?
va rog mult,am nevoie de un sfat…
P.S = prima oara cand s-a blocat l-am lasat sa isi termine bateria.
uitasem sa specific.e un Ipod Nano 3 rd generation,4 giga .din care doar 2 ocupati

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 03.04.08

Am si eu un iPod nano 3rd generation d 8 giga si am aceasi problema, a ‘murit’ dintr-odata asa smile nu mai raspunde la absolut nimic…computeru il vede dar itunes nu, ecranul e permanent negru si nu merg nici butoanele, de auzit nu mai zic…daca are cineva vreo sugestie…merci frumos !!!