3 din 3
3
DTP în România
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 27.11.07
malika - 20 Octombrie 2008 02:40 PM

Sal,

Eu lucrez intr-o editura si ma numesc tehnoredactor. Problema e ca tehnoredactori erau si aia de acum 20 de ani care faceau doar machetarea. Acum facem culegere, scanare, machetare, prelucrare foto, paginare, operarea corecturilor in pagina, revizii si toate porcariile si toate astea pe un sal. de mizerie fiindca editura e bugetara si nu sunt fonduri. Si daca incerci sa zici ceva “sunt alti 1000 care asteapta la poarta”... Asa ca ziceti-mi si mie ceva de fisa postului la voi ca la noi nu exista niciuna. Multumiri anticipate…

Salve! Nu cred că este cazul să spunem că marea majoritate de pe acest forum a început lucrul pe un salariu chiar de rahat.
Eu unul mi-aduc aminte că lucram la o editură cu specific medical și ghici pe ce configurație de piciu făceam paginația și restul de munci: pe un K6 cu 128 de RAM și HDD mic. Nu mai spun că lucram pe un monitor de 15 inci, foloseam Corel și paginam pe Quark 4.

Dacă ar fi o editură serioasă nu cred că și-ar permite să zică așa ceva unui angajat bun. Și un sfat: piața în domeniu e mare… N-are rost să te chinui… Părerea mea!  grin

Semnătură 

...

3 din 3
3

‹‹ Corel X4 for mac      ColorSync ››