Display-uri HD Rezolution
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Ma uitam asa…, la 1 Macbook Pro si ce vaz aici ( http://www.apple.com/getamac/whichmacbook.html ) la sectiunea display, optional HD rezolution pe MBP de 17”. Poseda cineva, ca as vrea niste impresii daca se poate si cam cat ar costa exra obtiunea asta.
Mai mi-a sarit ceva dubios in ochi: MBP de 15” are display LED si cel de 17” nu?!?
Adica produsul “hi-end” sa fie mai jos d.p.d.v. calitatii displaiului?
Oricum display-urile HD trebuie sa aiba si o diagonala mare deci presupun ca 13” si 15” vor ramane fara obtiunea HD o bucata buna de vreme.
Faceam eu o analogie a diagaonalelor canva (vezi atas), dar acu cred ca diagonalele raman aceleasi dar se umbla nr de pixeli.
O chesti buna dealtfel, crescand claritatea imaginilor implicit a detaliilor.

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
foxygen - 20 Februarie 2008 08:07 PM

Mai mi-a sarit ceva dubios in ochi: MBP de 15” are display LED si cel de 17” nu?!?
Adica produsul “hi-end” sa fie mai jos d.p.d.v. calitatii displaiului?

Cine-a zis că display-urile clasice cu iluminare cu lampă sunt mai slabe decât cele cu LED?

foxygen - 20 Februarie 2008 08:07 PM

Oricum display-urile HD trebuie sa aiba si o diagonala mare deci presupun ca 13” si 15” vor ramane fara obtiunea HD o bucata buna de vreme.
Faceam eu o analogie a diagaonalelor canva (vezi atas), dar acu cred ca diagonalele raman aceleasi dar se umbla nr de pixeli.
O chesti buna dealtfel, crescand claritatea imaginilor implicit a detaliilor.

O rezoluție HD pe un ecran de 15” te-ar forța să te uiți cu lupa ca să poți vedea textul. Nici pe ăla de 17” nu cred că e prea comod. Până când “resolution independence” nu funcționează perfect, rezoluții mai mari pe ecrane mici nu-și au sensul.

[ Modificat: 20 Februarie 2008 08:21 PM de Tudor ]
 Semnătură 

⌘-N