1 din 2
1
Merita sa imi iau Griffin Itrip?
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.02.06

In romania m-am uitat la macgallery si nu am vazut, poate nu am fost eu atent, oricum, merita sa cumpar asa ceva pentru ipod?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ai masina? Vrei sa asculti muzica de la iPod in masina? Atunci merita! Eu il folosesc si cand merg la vreun prieten care are combina cu tuner FM, si vreau sa pun muzica de pe iPod-ul meu… smile

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu de la MacGallery l-am luat (il am pe cel din prima generatie, fara LCD).
Daca merita: da, dar sa stii ca nu e asa cum ar fi putut sa fie. Ideea este super misto, dar din cauza restrictiilor legale, puterea de emisie e cam slaba. Ceea ce inseamna ca intr-un oras aglomerat de statii radio e cam dificil sa gasesti o frecventa libera, pe care s-o ocupe iTripul. In masina se aude totusi OK, putin mai slab decat daca pui iPodul prin cablu. Daca esti afara din oras, se aude bine. (La mine a depins si de tipul masinii; de fapt, de pozitionarea antenei. La unele se aude mai bine, la altele mai slab).
Eu il mai folosesc si in casa, cand vreau sa ascult rapid ceva si nu ma intereseaza prea mult calitatea.

Se zice ca cel cu LCD e mai bun (nu cu mult, ca i se aplica si lui aceleasi reguli)

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am masina, vroiam sa imi iau din acela cu lcd, daca e sa il iau il iau din afara, eu vroiam sa il pun pe ipod si sa ascult cand merg prin oras, avnd in vedere toate acestea, mai merita ?

altero, tu cat ai dat pe al tau fara lcd de la macgallery?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Pai cand mergi in oras, nu asculti la casti?? La ce-ti trebuie iTrip?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

acum se vede ca sunt incepator? va rog nu imi dati in cap , daca am itrip-ul pus, nu pot asculta la casti simultan?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator

Poate vrea ca atunci cand merge prin oras toate radiourile pe langa care trece sa cante ce are el pe iPod… smile smile Ar fi misto, eh…?

Am dat 53 euroi (incl. TVA)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Mendex - 16 Februarie 2006 05:17 PM

acum se vede ca sunt incepator? va rog nu imi dati in cap , daca am itrip-ul pus, nu pot asculta la casti simultan?

Nu. iTripul este un emitator radio, nu ar avea sens sa poti asculta simultan si la radio si la casti.
Cred ca tu confunzi cu Voice Recorder, care are microfon, un mic difuzor si unlele au si o gaurica in care poti baga castile. Da’ e autre chose…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu ma refer la voice recorde, cum am spus sunt incepator in domeniul ipod si nu ma prea price, de fapt nu ma pricep deloc, am crezut ca din meniu poti selecta funtia de radio si dupa aceea poti asculta la casti

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator

Ahaaa, acum imi dau seama ce credeai tu. Cu iTrip nu poti asculta posturi de radio, ci asculti la un radio cu FM muzica de pe iPodul tau. E emitator, nu receptor.
Dar sunt receptoare de FM, inclusiv Apple a scos de curand unul, dar doar pentru iPodurile gen. 5 :(

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

stai putin ca incep sa inteleg, adica eu daca am radio in masina si e pus pe X Fm eu daca pun itrip-ul si il potrivesc pe aceeasi frecventa in boxe incepe sa se auda ce ascult eu pe ipod?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Mendex - 16 Februarie 2006 05:42 PM

stai putin ca incep sa inteleg, adica eu daca am radio in masina si e pus pe X Fm eu daca pun itrip-ul si il potrivesc pe aceeasi frecventa in boxe incepe sa se auda ce ascult eu pe ipod?

Da, iTrip-ul este un emitator FM, nu un receptor.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie
Din: 

va multumesc de raspunsuri,m-ati lamurit, pana la urma tot imi iau smile, din acela cu lcd iese pe la 900.000 (sper) pana ajunge in mana mea

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Mendex - 16 Februarie 2006 05:42 PM

O lamurire: daca potrivesti iTripul pe o frecventa care e deja ocupata de un post radio nu o sa poti acoperi postul, el emite mai puternic decat iTripul. Trebuie sa gasesti o frecventa libera.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
Rank
Newbie
Din: 

aha, multumesc mult pentru sfaturi smile

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 

mai am o intrebare, cam la ce distanta merge itrip-ul fata de un transmitator fm?

1 din 2
1