1 din 3
1
Mail pentru Yahoo
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.05.07

Buna seara.
Am o problema si va cer ajutorul. Sint in Leopard si din Mail, mi-am facut conturi pentru mac.com, pentru gmail, si am incercat acelasi lucru si pentru yahoo, insa fara succes. Am incercat setarea pop, dar imi respinge contul. Ce gresesc?
Multumesc smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Trebuie sa platesti la yahoo pentru acces POP3/imap.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Sa-i ia dracu’! Uite, stiam, dar mai stiam si de un truc, cu .uk!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

Am inteles. Multumesc pentru lamuriri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
oazopiq - 22 Februarie 2008 01:46 AM

Am inteles. Multumesc pentru lamuriri.

Doar yahoo.com.uk a avut, într-o perioadă, posibilitatea de a citi yahoo.com din aplicația de mail, oricare. Acum nici acolo nu mai merge. E politica firmei, trăiesc masiv din reclame, acolo curg miliarde de dolari anual, nu-i de glumă.
Dacă vrei setări pop/imap, fă și cont gmail, ăsta merge și pop și imap.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Prague, Czech Republic
Macuser din: 11.10.05

sau pentru 20$/an iti faci cont premium la Yahoo! si atunci ai si POP ...

Semnătură 

Mac mini - i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
Mac mini server - i7 2.3 GHz 16 GB, intel HD 4000, 256 SSD
iPhone SE 64 GB
MacBook Pro mid 2012 i5 2.5 GHz, 8 GB, intel HD4000
iPad mini 4th gen 128 GB

Long time ago I said to myself that I should “Think Different !”, and I did. I don’t regret my decision!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru sfaturi. Probabil o sa cotizez cu 20$, deja mi se pare chilipir fata de cei 100 pe care ii cere .mac smile

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la mac nu intra si hostul?

cand ai facut setarile de unde le-ai luat? sau cum ai dedus ca trebuie sa mearga?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Mie inca imi merge contul yahoo.co.uk in mail. Doar ca yahoo nu filtreaza foarte bine mesajele. Folosesc gmail pentru inregistrare in tot felul de situri si forumuri si nu am primit inca nici un mesaj nesolicitat. Pe yahoo, care a fost de la inceput contul folosit doar pentru corespondenta profesionala in schimb primesc zeci de junk-uri. Am inceput sa redirectionez toate raspunsurile primite pe yahoo, prin smtp-ul de la gmail, sa-mi conving corespondentii sa foloseasca acest cont. Asa ca, foloseste gmail cu incredere. AOL de asemenea ofera servicii bune de email si POP / SMTP pentru clientii de mail (Apple Mail). Iti recomand sa folosesti yahoo pentru YM si cam atat.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Acum vin si eu si intreb. Pe iPhone de ce merge? E un protocol special? Este o intelegere intre Apple si Yahoo?

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Intelegere intre Apple si Yahoo.
Pe iphone poti sa ai PUSH e-mail doar de la yahoo.
And that blows.

Florin

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
oazopiq - 22 Februarie 2008 07:08 AM

Multumesc pentru sfaturi. Probabil o sa cotizez cu 20$, deja mi se pare chilipir fata de cei 100 pe care ii cere .mac smile

sau moca de la Gmail, si sincer nu se compara porcaria de yahoo cu gmail-ul smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

yahoo e plin de spam-uri si reclame, ne-am cam saturat, a fost o vreme cand era king of the kings. acum google le da clasa.
pentru cei care vreti sa va faceti cont premium de genun @numeletau.ro (* numeletau.ro tb sa va apartina) va recomand
google.com/a/ este gratuit 100% si merge extraordinar. va ofera pana la 100 de adrese de email .

eu am mutat de curand totul aici, merge si de pe tel, si IMAP si POP3 si blackberry si orice vrem noi

Semnătură 

There is no spoon

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Aetherius - 22 Februarie 2008 06:52 PM
oazopiq - 22 Februarie 2008 07:08 AM

sau moca de la Gmail, si sincer nu se compara porcaria de yahoo cu gmail-ul smile

Nu și cînd ai de 7 ani cont la Yahoo. E mai greu să renunți.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

si contul asta de yahoo, nu are optiune de fw? atunci cand iti vine un mail in yahoo, se fw automat in, sa zicem, gmail. tu dai reply din gmail si incet-incet, toti colabortorii vor cunoaste noua adresa!

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Dr Taberei Hood
Macuser din: 09.10.06

touche mediaconvertor! are dreptate. sunt oameni care au avut 10 ani pc si au mac smile

Semnătură 

There is no spoon

1 din 3
1