Buna seara.
Am o problema si va cer ajutorul. Sint in Leopard si din Mail, mi-am facut conturi pentru mac.com, pentru gmail, si am incercat acelasi lucru si pentru yahoo, insa fara succes. Am incercat setarea pop, dar imi respinge contul. Ce gresesc?
Multumesc
Doar yahoo.com.uk a avut, într-o perioadă, posibilitatea de a citi yahoo.com din aplicația de mail, oricare. Acum nici acolo nu mai merge. E politica firmei, trăiesc masiv din reclame, acolo curg miliarde de dolari anual, nu-i de glumă.
Dacă vrei setări pop/imap, fă și cont gmail, ăsta merge și pop și imap.
Mie inca imi merge contul yahoo.co.uk in mail. Doar ca yahoo nu filtreaza foarte bine mesajele. Folosesc gmail pentru inregistrare in tot felul de situri si forumuri si nu am primit inca nici un mesaj nesolicitat. Pe yahoo, care a fost de la inceput contul folosit doar pentru corespondenta profesionala in schimb primesc zeci de junk-uri. Am inceput sa redirectionez toate raspunsurile primite pe yahoo, prin smtp-ul de la gmail, sa-mi conving corespondentii sa foloseasca acest cont. Asa ca, foloseste gmail cu incredere. AOL de asemenea ofera servicii bune de email si POP / SMTP pentru clientii de mail (Apple Mail). Iti recomand sa folosesti yahoo pentru YM si cam atat.
yahoo e plin de spam-uri si reclame, ne-am cam saturat, a fost o vreme cand era king of the kings. acum google le da clasa.
pentru cei care vreti sa va faceti cont premium de genun @numeletau.ro (* numeletau.ro tb sa va apartina) va recomand
google.com/a/ este gratuit 100% si merge extraordinar. va ofera pana la 100 de adrese de email .
eu am mutat de curand totul aici, merge si de pe tel, si IMAP si POP3 si blackberry si orice vrem noi
si contul asta de yahoo, nu are optiune de fw? atunci cand iti vine un mail in yahoo, se fw automat in, sa zicem, gmail. tu dai reply din gmail si incet-incet, toti colabortorii vor cunoaste noua adresa!