1 din 2
1
sincronizare contacte - iTunes&iPhone;
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.02.08

iTunes numi recunoaste noile addrese / contacte create in Address Book/Leopard, astfel k atunci cand incerk syncronizarea am aceleasi contacte in iPhone; acelasi fenomen se intampla si pt iCal; mentionez ka iTunes este ultima versiune - apple TV…
stie cineva kum pot deskuraka problema asta…

thx

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

daca nu merge prin iTunes, exporta contactele din Address Book in format Vcard, ti le trimiti pe mailul care il ai setat pe ifoun, deschizi mailu si ai optiune de import allcontacts from Vcard.
o alta solutie ar fi prin iSync.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Si verifica sa ai bifata sincronizarea contactelor.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 

@ iSync - rekunoaste dar nu poate fase sync, kred k e numai pt earphones, prin vCard e durere…imi tb ceva timp; dar orikum thx…kredeam k exista ceva pt debug ma rog se pare k apple nu este asa kum pare…

@ da e bifata, dar tot se inkurka in contakte si celelate…

dar orikum thx ...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 11.10.05

Ce e durere prin Vcard? Exporti toate contactele intr-un Vcard, nu cate unu…

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07
methodine - 23 Februarie 2008 02:43 PM

Ce e durere prin Vcard? Exporti toate contactele intr-un Vcard, nu cate unu…

Asa este.
Exceptionala metoda. Testat si verificat, merge 100%. Inclusiv cu trimitere mail cu fisier vcard atasat pe iPhone.

Pt. management fisiere VCard (si nu numai: import, export din/catre diferite formate etc.) pe platforma Windows, exista un freeware foarte bun: Open Contacts

Semnătură 

Concluzia reprezinta momentul in care te-ai plictisit sa mai gandesti.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

in mes ce kontine vCard attached numi apare nici o optiune de update, in iPhone ... fisierul se poate vedea dar fara sal pot deskide sau alta optiune, fisier vCard in format .vcf… imi tb update? am 1.0.2/1C28 ...

dar iTunes? se poate remedia ceva in komunikarea lui ku Address Book?

thx again…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

deschizi mailu si ai optiune de import allcontacts from Vcard.

este optiune de IMPORT, nu de update ... methodine ... a fost foarte clar si precis.
poti face aceeasi chestie adaugand contactele(vcard) in outlook si dupaia sync Contacts/Outlook !!! fara sa te mai complici cu mailuri, ca e mai greu :D

bafta

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5
Samsung Galaxy Note 10.1 N8000

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 

ceea ce doresk este k sa import kontakte din Address Book & iCal/Mac in iPhone si nu pt Outlook/PC..

thx

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.05.07

probabil ca ai un 1.1.3. incearca asta.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Acum eu înțeleg că există și alte metode. dar asta nu rezolvă problema. Și e o problemă destul de mare, după cum se vede. Mi s-a întîmplat și mie. Acuma o fi Apple de vină, or fi jailbreak/unlock/installer/apps/oktopreps/customizeurile de vină, naiba să-i ia pe toți.dar să trecem la treabă.

Atenție. De obicei un restart, un repair permission, un Onix pe automat urmat de un restart ar trebui să rezolve chestia asta. Ba chiar și un download de iTunes și un reinstall. Dacă nu și nu, atunci iată cum am rezolvat-o eu:
1 Creați un folder nou pe Desktop sau unde vreți voi și redenumiți-l de exemplu Contacte. Ne vom referi la acest folder cu acest nume de acum înainte.
2 Faceți un back-up la Contacts prin File/Export/Address Book Archive(în Leopard). În Tiger cred că e File/Back up Address Book. Aplicația va arhiva toate contactele. Se pune această arhivă in “Contacte”
3 Ștergeți toate contactele din Address Book. Cum se face asta? În All se selectează unul din ele, după care cmd+A și se apasă tasta delete. La mesajul de avertizare se apasă cu sete pe Delete.
4 Caută în numeletău/Library/Application Support folderul Address Book și mută-l în Contacte.
5 Caută în numeletău/Library folderul Caches și mută-l în Contacte.
6 Caută în numeletău/Library/Preferences fișierul com.apple.AddressBook.plist și mută-l în Contacte.
7 Log Out Log In
8 Lansează iSync. În iSync/Preferences apasă pe Reset iSync History. La avertizare apasă cu sete Reset iSync History.
9 Logaut Loghin.
10 Lansează Address Book. Crează cîteva contacte noi așa de testare.
11 Conectează iPhone-ul, deschide iTunes și selectează-l și în tab-ul Info, încearcă un nou Sync Address Book Contacts. Ar trebui să meargă de data asta.
12 Dacă merge, eject iPhone, închide iTunes, șterge contactele nou create în Address Book după care File/Import/Address Book Archive și selectează arhiva din Contacte.
13 Deschide iar iTunes, conectează iPhone-ul și încearcă un nou Sync Address Book.
14 Dacă e totul OK, se poate sterge tot din Contacte, în afară de arhiva Address Book pe care e bine să o păstrați, de preferință pe un HDD extern și să o și actualizați. În special cei care nu ascultă de băieții deștepți de pe macuser.ro și nu folosesc iBackup. wink Sau Time Machine.
Subcese!

PS Pentru cine e interesat să știe ce, cum și în ce fel funcționează iPhone-ul vizavi de computer și e murdar la gură de engleză -vorba unui mare poet contemporan- îl invit să petreacă ceva timp aici. E de mare trebuință.

[ Modificat: 24 Februarie 2008 07:36 AM de toma ]
 Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: 

mr fred:
1.1.3 este ultimul update? nu am fakut nici un update de kand lam kumparat, poate fi soft 1.0.2? kum se poate face update/upgarde fara sal blokez?

toma:
1.pct4: in application support nu am gasit AddressBook folder; singurul kare apare este un AddressBook Plug Ins - 0 items ..., dar in Library…?
2. pct6: com.apple.AddressBook.plist nici el nu exista, ci numai com.apple.alf.plist ...
3. iSync: pot face sync numai ku mac.com account, nicidecum ku iPhone, asta din kauza soft veki?
...

time machine: kred k noul Time Capsule e super…

thx…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ești sigur că nu există? Păi atunci e ceva necurat la mijloc. Ia mai caută.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 

toma,

thx again, dar kred k este ceva nekurat la mijlok, uite ce apare la mine…

... krezi k este vreo sansa sa mai fak ceva, kat de kat, lasand la oparte reinstall a tot systemul…

thx again!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Moderator

Ceva nu e cușer aici. De fapt, ție îți merge bine Address Book?  Chestia asta mă depășește. Păi unde naiba își salvează la tine toate chestiile? Fă un back up cît mai repede, să nu te trezești cu toate contactele pierdute.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Din: 

toma,

thx… a mers perfect dupa ce am gasit exact unde erau askunse toate kitzibushurile ...

akum e totul ok.

thx

1 din 2
1