Stateam eu cu mine si ma gandeam la urmatoarea treaba: ce naiba caut eu in viata mea (da asta e o alta discutie)
Youtube avem pe iPhone? Avem. Ne uitam la toate filmuletele de pe Youtube? Da.
Filmuletele sunt FLV? Aici e dilema. Sau cei de la youtube la trensforma in mp4 si e sectiune separata 4 iPhone only desi e greu de crezut asa ceva. Iar daca flv-urile sun redate atunci inseamna ca un codec ceva ceva exista.
Sper sa nu ma insel.
Stateam eu cu mine si ma gandeam la urmatoarea treaba: ce naiba caut eu in viata mea (da asta e o alta discutie)
Youtube avem pe iPhone? Avem. Ne uitam la toate filmuletele de pe Youtube? Da.
Filmuletele sunt FLV? Aici e dilema. Sau cei de la youtube la trensforma in mp4 si e sectiune separata 4 iPhone only desi e greu de crezut asa ceva. Iar daca flv-urile sun redate atunci inseamna ca un codec ceva ceva exista.
Sper sa nu ma insel.
Greşit….într-adevăr te-ai gândit bine cu transformatul şi exact aşa şi stă treaba în realitate.Apple + Youtube friends and our friends at Youtube have converted milions of movies in their database for our iPhone,iPod Touch
Deci sa inteleg ca undeva pe serverele lu` iutub sunt milioane de mp4? Practic eu nu am avut probleme in a gasi un filmulet pe youtube de pe iPhone. La cautare a fost mai complicat la un moment dat pentru ca nu l-am gasit dupa nume, dar l-am gasit dupa autor… ciudat. De aici mi-a venit si ideea ca ele nu ar fi convertite si ca sunt identice ca pe site.
Deci sa inteleg ca undeva pe serverele lu` iutub sunt milioane de mp4? Practic eu nu am avut probleme in a gasi un filmulet pe youtube de pe iPhone. La cautare a fost mai complicat la un moment dat pentru ca nu l-am gasit dupa nume, dar l-am gasit dupa autor… ciudat. De aici mi-a venit si ideea ca ele nu ar fi convertite si ca sunt identice ca pe site.
Youtube si-a convertit o data cu lansarea iphone-ului o mare parte librarie, acum ei zic ca toata libraria este convertita pt. iphone (ce este pe site este in format .flv, ce este pe iphone este h264)
Presupun ca o data la un “x” nr. de zile, saptamani mai convertesc din ele, pt. ca in mod normal ce pui pe youtube este in format flv, desi am observat ca unele clipuri apar si pe iphone si pe site cam in acelasi timp.
flashul va fi disponibil(sau este deja-nu mam mai uitat pe site la apple),dar va fi disponibil momentan pt utilizatorii at&t;pt telefoanele activate in USA,asta e apple ne da putin cate putin,acum ramane sa asteptam sa ne vina si noua randul, noua utilizatorii de iphone jailbreaked.
Sigur cei de la YouTube au convertit fisierele, pentru ca noul Flash Player suporta acum h264 si sunt cateva site-uri care au si trecut la HD. (vimeo.com, dailymotion.com, etc)
Ceea ce nu imi convine legat de Ipod Touch / iPhone + Youtube este faptul ca nu iti poti accesa filmele adaugate de tine, cele private ma refer. Nu ai nicaieri optiunea Log in !!
Ceea ce nu imi convine legat de Ipod Touch / iPhone + Youtube este faptul ca nu iti poti accesa filmele adaugate de tine, cele private ma refer. Nu ai nicaieri optiunea Log in !!
Ia încearcă să deschizi http://www.youtube.com în Safari, să vezi ce ecran frumos de Loghin îți aruncă în față. Aplicația evită toată tevatura asta.
Ia încearcă să deschizi http://www.youtube.com în Safari, să vezi ce ecran frumos de Loghin îți aruncă în față. Aplicația evită toată tevatura asta.
Stiu ce zici dar in solutia prezentata de tine, nu vad video-urile. Ma pune sa downloadez Flash Player! Intelegi? crezi ca nu am intors totul pe toate partile?
Posibil sa nu apara niciodata avand in vedere inversunarea lui Jobs impotriva Flash Playerului.
Dar daca Adobe reuseste sa dezvolte o versiune care sa nu omoare procesorul atunci vom avea parte si de asa ceva.
Totusi eu nu pot sa zic ca-mi lipseste pluginul asta pentru ca mi-ar afisa toate bannerele din siteuri si mi-ar manca bateria in draci. Iar atunci ne vom plange ca nu avem o setare in Safari sa nu afiseze bannerele. Si tot asa…
Apple a anuntat clar ca nu o sa puna flash pe iPhone, deductiv e simplu: procu si ramu sunt prea slabe ca sa duca un task asa consumator de resure..
personal urasc flash-ul. este o aberatie. stai sa iti incarce o amarata de pagina, la care nu ai acces la surse sau coduri, ca sa nu mai zic ca daca ai o conexiune terci [128k] stai pana maine sa iti incarce spre ex http://www.alienware.com
sper sa fi inteles cum trebuie ce zici tu ca nu reusesti sa faci
dar
cum sa nu poti sa accesezi contul de YouTube de pe iPhone / iPod Touch ???
in app YouTube pe iPhone
te duci in tabul : More
si acolo ai sus in bara : Sign In
apesi si bagi userul si parola
apoi in : My Videos
acolo vezi toate filmele tale si private si publice tot ce ai pus tu cu manuta ta pe YouTube
uite la screenshoturile atasate
am numerotat pasii