3 din 3
3
Cred ca s-a stricat powerbooku
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ASD = apple service diagnostic
butezi dupa discul ala si ai niste teste pe care le rulezi

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Ar fi frumos sa returnezi discul altuia si nu sa-l pastrezi. Nimeni nu zice ca nu poti sa-i faci o copie… dar daca eu as uita un fular la tine acasa, mi-ar place sa mi-l returnezi chiar daca nu mi-am dat seama ca-mi lipseste (inca).

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Comanescu-Surdu Radu - 07 Martie 2008 07:34 PM

deci am fost si la service istyle si mi-au zis ca e bushita placa video care ii intregrata pe placa de baza deci hop-top tre sa inlocuiesc o componenta de 450 dolari dac vreau sa mai fac si alte chestii multimedia in continuare pe laptop.
concluzi = apple suks, imi pare rau ca am dat banii pe el, nu va luati mac! ua mac!
Apropo, aia au lasat un cd in laptopul meu ASD dual boot se numeste si cica ar face o diagnosticare… stiti ceva de asta? poate aflu si eu mai in detaliu ce e busit in laptop…

Radule dragă, Apple produce niște frumoase și bune aparate, calculatoare, iPod-uri, iPhone-uri. Ca orice aparat, se poate defecta, de aia e garanție, de aia sînt service-uri etc. Nu țin minte ca Apple să fi pretins că produce aparate eterne sau care nu se strică niciodată. Am avut muuulte mac-uri, unele merg de ani de zile, altele au avut mici defecte, din fericire toate cele cît de cît serioase au fost în perioada garanției, altele au mers perfect ani și ani de zile… Asta e. Din diverse motive, s-a ars o componentă esențială, iar costul nu prea merită banul, mai degrabă iei unul nou sau altul sh.
Dacă ai fi luat un Acer sau Vaio sau HP și crăpa ceva, ce ziceai, huo Acer, huo Vaio, huo HP…. Sau astea nu se strică niciodată?!

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 30.08.07
DoT - 07 Martie 2008 08:50 PM

Și dacă se strica o componentă la un pc ce aveai de zis?Asta e,e totuși o mașinărie care se mai și strică,nu e nimeni de vină.

pai… in caz ca mi se strica placa video de la pc, asta daca o scoteam si dadeam cu ea de pereti, ca altfel n-avea de ce sa se strice, sau lipeam radiatoare pe ea in timp ce functiona si atingeam cu surubelnita doua circuite deodata, atunci, scoteam frumos placa video, o reparam sau gaseam alta si o inlocuiam. Costul ar fi fost de 100 de dolari, maxim.
in cazul mac, atunci pot sa arunc computerul la gunoi, adica powerbullshit G4.
E inutil sa incerc sa va conving ca aple e o firma de [cenzurat]. Pur si simplu voi aveti computere care merg si va doare in cur de ala caruia i s-a ars computerul pt ca pur si simplu l-a folosit si la alte lucruri inafara de safari si word si alte programe de doi lei facute pt mac.
Asa ca nu imi pierd timpul cu voi.
Cat despre returnarea CD-ului, in primul rand cred ca mi l-au lasat special acolo, si in al doilea rand, dupa ce ca am dat zeci de milioane pe un computer de pus in vitrina nu cred ca or sa ii doara ca le lipseste un cd de 50 de bani!
Tot ce pot sa spun este ca stiu multi cu mac bushit… si lista se va mari, asta e sigur, dar nu stiu pe nimeni cu Sony vaio busit

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Comanescu-Surdu Radu - 08 Martie 2008 05:44 PM
DoT - 07 Martie 2008 08:50 PM

[...]
nu stiu pe nimeni cu Sony vaio busit

Întreabă la service Sony, știu ei.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Draga Comanescu-Surdu Radu, cred ca ai dreptate. Apple e o firma de rahat. Iar cel mai bine e sa-ti iei un Vaio. Intr-adevar, Sony nu se buseste.
Si uite asa se inchide un topic.
Tin minte ca, acum 15 ani, am luat un Minolta SH cu montura defecta. Si Minolta e(ra) o firma de rahat!
De altfel, nici nu inteleg ce cauti pe forumul asta. Cred ca te-ai ratacit…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

pai… in caz ca mi se strica placa video de la pc, asta daca o scoteam si dadeam cu ea de pereti, ca altfel n-avea de ce sa se strice, sau lipeam radiatoare pe ea in timp ce functiona si atingeam cu surubelnita doua circuite deodata, atunci, scoteam frumos placa video, o reparam sau gaseam alta si o inlocuiam. Costul ar fi fost de 100 de dolari, maxim.

Am și eu un amic cu un laptop PC cu placa video stricată - să-i zic să te sune ? HP-ul i-a cerut cca 500 EURO ca să i-o schimbe.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

Si eu stiu un coleg care joia trecuta si-a busit Vaio-ul. E ceva la placa de baza, cei de la service au reusit sa-i scoata hard diskul intr-o prima etapa si sa-i copieze datele pe un Hard extern pe USB. Ce e stricat inca mai cauta. Te tin la curent cu mersul reparatiei.

Si ca o curiozitate, trebuia sa ma intalnesc cu el in joia respectiva sa lucram vreo 3 ore la un proiect. Si pe drum am sunat de confirmare si am aflat de Vaio si ca datele sunt doar acolo, inchise. M-a intrebat de cineva sa-l ajute cu reparatia si, evident, am sunat la un dealer Apple. smile Care mi-a zis ca face diagnosticul pe loc la Vaio, dar daca e nevoie de piese, e mai greu pentru ei. Asa ca tot la reprezentanta Sony a ajuns.
Morala? Care vreti voi, dar eu cu un macbook daca am probleme, in 2 ore stiu cat ma costa reparatia si in cateva zile (asa a fost la mine) am laptopul functional. Si macar cei de la service-ul apple se pricep bine la ce fac.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Asa ca nu imi pierd timpul cu voi.

Pai ce-ar fi sa nu ti-l mai pierzi? Nu iti faci tu un bine? Si ne lasi pe noi cu sculele astea de [cenzurat]?...  mad

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

...mai bine sa faci ce stii tu mai bine…

3 din 3
3