ColorSync
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Multa lume se intreaba de ce e folosit mac-ul in desing si multimedia.
Ce? PC-ul nu stie sa faca acelasi lucru, are aceleasi app, ba chiar mai multe, e mai ieftin etc
Lasand la o parte usurinta in folosire, stabilitatea, managementul fonturilor incomparabil mai bun si lipsa virusilor, cel mai important mi se pare ColorSync-ul, care lipseste cu desavarsire de pe PC
Mai jos gasiti calea catre un filmulet interesant, care explica cat se poate de bine acest lucru
Nu pot sa dau un path direct catre film pt ca adresa din browser ramine aceeasi indiferet cat navighezi prin site

http://www.macworldencore.com/online/presentation.asp - iar din meniul principal mergeti la 2008/Design/Creative Suite - Make Color Behave de Kevin O’Connor

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

Deci nu pot sa cred ca anul trecut 90% din audienta nu si-au calibrat minitoarele niciodata…. damm. si iarasi ciudat ca trebuie sa fii obligat de firma sa muncesti numai dupa jumatate de ora dupa ce ti-ai deschis monitorul….. e de bun simt asa ceva. E known base. In plus la faza cu ... ma duc sa mai aduc niste becuri ca nu se vad pozele in galerie mi se pare amuzanta ca si idee.
Interesanta prezentarea… multe lucruri stiute 1 greseala la profilul INDD ca si la PS e mereu on, greseste spunand ca poate fi off. Daca-l setezi fara nici un document deschis setezi cumva profilul Default, daca-l setezi cu un document deschis il setezi implicit doar pentru acel document.

10x for the link STef…

EDIT:
Si ma mai enerveaza ca pe aproape tot parcursul prezentarii trebuie sa suport monitorul ala infect de rosu

[ Modificat: 22 Februarie 2008 10:31 PM de grEEnlighter ]
 Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

special la lasat asa, ca sa te oftice

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Ro
Macuser din: 31.10.07

SI A REUSIT AL NAIBI DE BINE
SI ACUM MA USTURA OCHII

Semnătură 

Accidentele se întâmplă atunci când doi sau mai mulți oameni vor să pară deștepți simultan.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
STef… - 22 Februarie 2008 07:16 PM

Lasand la o parte usurinta in folosire, stabilitatea, managementul fonturilor incomparabil mai bun si lipsa virusilor, cel mai important mi se pare ColorSync-ul, care lipseste cu desavarsire de pe PC

Windows are și el un sistem pentru color management, numit ICM. Că o fi mai bun sau mai rău decât ColorSync, asta nu mai știu. Dar există.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

in principiu, fac acelasi lucru

‹‹ DTP în România      Quark crash ››