Codecuri Quick Time
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.02.08

am tot cautat in ultima vreme o suita de codecuri pentru a putea vedea filmele HD 1080 in Quick Time cu tot cu sunet si imagine. Am dat peste colectia urmatoare de codecuri si se pare ca a functionat. De asemenea, reusesc sa vad mai tot acum prin QT. O singura problema am intampinat, si anume la 1080-uri, ca daca nu lasi filmul de la bun inceput sa se incarce complet, dandu-i Play, el ramane in pozitia pana unde a apucat sa se incarce, therefore acolo se va opri…

suita contine cateva tone de codec-uri asa ca nu ma intrebati care-i pentru ce, just Copy the stuff in Library\Quick Time… daca faceti vreo descoperire, ceva, do let me know…

http://rapidshare.com/files/75017671/poles.zip

hope it’s useful… :)

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj-Napoca/NY
Macuser din: 19.02.08

Nu ai incercat si Perian?
La mine merge orice cu Perian…desi prefer VLC smile

Florin

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Oi fi eu offtopic, dar pentru HDuri VLC e tatic. Deschide instant, vede subtitrari, stie tot soiul de formate de sunet. E tatic!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07
Sergioo - 23 Februarie 2008 03:38 AM

am tot cautat in ultima vreme o suita de codecuri pentru a putea vedea filmele HD 1080 in Quick Time cu tot cu sunet si imagine. Am dat peste colectia urmatoare de codecuri si se pare ca a functionat. De asemenea, reusesc sa vad mai tot acum prin QT. O singura problema am intampinat, si anume la 1080-uri, ca daca nu lasi filmul de la bun inceput sa se incarce complet, dandu-i Play, el ramane in pozitia pana unde a apucat sa se incarce, therefore acolo se va opri…

suita contine cateva tone de codec-uri asa ca nu ma intrebati care-i pentru ce, just Copy the stuff in Library\Quick Time… daca faceti vreo descoperire, ceva, do let me know…

http://rapidshare.com/files/75017671/poles.zip

hope it’s useful… smile

Mare grijă. Prea multe “components” în QuickTime Library strică. Intră în niște conflicte de nu se văd. Pentru mine Perian ajunge. Că-mi plac filmele cu subtitrare în Quick Look. Apropo, a încercat cineva? He he he. Le-am luat fața la niște ferestrași.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 10.02.08

@altero - VLC e stiut, sintradevar citeste toate alea, dar are o gramada de erori… e program ieftin, chiar daca stie el toate alea, plus ca io continui sa am probleme cu repartizarea sunetului pe 5.1 nu-l ia…

@tracepath - iti admir entuziasmul dar te asigur ca filmele in format .mkv, in special cele de 1080 in QT simplu doar cu Perian instalat au probleme. Ori imagine sacadata ori lipsa sunet.. sunetul e permanent valabil.. asa ca daca tu chiar zici ca-ti merge doar cu Perianul inseamna ca… nu ai numai Perianul smile

@toma - io am incercat sa le pun pe toate, dupa cum am mentionat… pana acum, n-am nici o problema, ma gandeam chiar sa scot si VLCu’... arata mult mai frumos in QT. Singura problema e ca nush cum sa modific aspectul imaginii in QT, respectiv 16:9, 16:10, 221:110, pentru un cat de cat full screen..

Semnătură 

“Mr. Wizard! Get me the hell out of here!”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Admir perseverența celor care vor să stoarcă totul din QuickTime, dar așa cum zicea și Altero, VLC rulez…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

si sa nu uitam: tre sa ai placa video si procesor care sa suporte un format HD
pe iMacul meu (din semnatura) never ever

‹‹ ableton live      CHUD Tools Nap mode ››